قدم بهقدم برو جلو.....مستقیم نبرش رو سنگ دسشویی... من پسرمو اول بردم تو حموم....بعد کنار سنگ دسشوی ...
پی پی شم تو دستشویی میکرد یا تو شلوارش بعد تو حموم برم به حموم عادت نمیکنه؟ همش باید باز بذارمش یا گاهیم پوشک کنم و اینکه پسرتون چند ساله بود چند هفته طول کشید که یاد بگیره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه روز پوشکشو در آوردم گفتم دیگه پوشک نداری البته دختر من دو سال و نیمشه تقریباً یک ماه که از پوشک گرفتم بهش گفتم هر وقت ج ی ش داشتی میای به مامان میگی میگی بعد میری دستشویی و سه چهار روز اول هر دو ساعت یه بار بهش میگفتم دستشویی نداری یه چند بارم خراب کاری کرد شورت آموزشی هم خوبه دختر من یک هفته طول کشید تا کامل یاد بگیره که باید بره دستشویی
بله بعضی بچه ها یکم دیرتر از پوشک گرفته میشوند دو سه روز اول حتماً تند ازش بپرسید دستشویی نداره هر وقتم کار خرابی کرد ببرید دستشویی بهش یاد بدید که باید این جا دستشویی کنه انشالله اوکی میشه یه هفته ای دختر من دو کلمه حرف میزنه و خیلی هم کم حرف میزنه ولی از وقتی که کارتون نگاه میکنه یکم حرف زدنش بهتر شده