2777
2789
عنوان

سیاهی و گوشت زائد در واژان

278 بازدید | 26 پست

سلام . بچه ها من اونجام سیاه هستش چیکار کنم سفید بشه ؟ هزینه اش با لیزر چقدر ؟ در ضمن من کنار جایی ک ادرار میکنم گوشت زائد دراوردم و چند ساله دارمش . چیکار کنم محو بشه ؟دکتر کجا برم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ماکارونی خورده بودم

😂😂😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
@_ثمره_     اینجام بهت نیاز دارن

جواب سوالاشو نمیدونم 😂اما بنده خدا راهنمایی خواسته شاید کسی تونست بهش دکتر معرفی کنه😘😘

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
دخترمنم تومرکزلیزرکارمیکنه میگه لیزرروبعضیاجواب نمیده اوناکه خیلی سیاهن چون لیزریه درجه روشن میکنه

مرسی از جوابت . تو کرج هستش مطب یا کلینیکش ؟میشه ازش بپرسی من استرس دارم بابت سیاهی و گوشت زائد . فردا عیب و ننگ میزارن روم