2777
2789
عنوان

تعبیر خوابم چیه بنظرشما

16 بازدید | 4 پست

مادرمو ۷ ماهه از دست دادم 

خیلی بهش وابسته بودم 

با وجود اینکه متاهلم اما بی نهایت مادرمو دوست داشتمو دارم 

مادرم زن مهربان دست به خیر و مومنه بود بر اثر بیماری از دنیا رفتن با وجود اینکه ۵۰ سال سن داشتن و جوان بودن 

سومین بار به خوابم میاد که شدیدا ابراز دلتنگی میکنه و میگه بهم گفتن تا ۶ سال باید زندان باشی 

زندان به معنای غل و زنجیر نیست 

فقط دور بود یجای خیلی دور 

و اینکه میگفت نمیزارن شما رو ببینم فقط بهم مرخصی ۸۰ روزه دادن هر سال فقط۸۰ روز 

شما رو ببینم نمیزارن بیام پیشتون با شما زندگی کنم 

و میگفت من بی گناهم من کسی رو نکشتم اینا اشتباه میکنن منم گفتم میام التماس میکنم اثبات میکنم 

ولی پیش خودم من اونا رو نمیشناسم چطوری بیام 

همه ناراحت بودیم ولی به ظاهر خیلی جوانو مرتب بود 

فقط میگفت دلم براتون تنگه نمیزارن ببینمتون ازتون دورم 

فکر کنم مادرم عزیزتر از جانم دلش برامون تنگه که به خوابم اومد 

یعنی چرا زندانش دلتنگی بود ؟!!!!! 

اونجا هم انگار نماز میخوند قران میخوند تو زندانشون 

زندانشون هم زن بودن 

پیش هم بودن 

فقط حس کردم دوست داره برگرده پیش ما 

ولی میگفت نمیشه  

خدا رحمت کنه مادرتونا اخی....چقدر جوون از دنیا رفتن😔 الهی همنشینه خانم حضرت زهرا باشن

عزیزم خوابتا پیشه یه فرده مطمئن وامین بگو ..شاید مادرت حقی یا دینی به گردنه کسی دارن...شاید پیغامی براتون دارن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چرا زندانش دلتنگی بود ؟!!!!!  اونجا هم انگار نماز میخوند قران میخوند تو زندانشون  ز ...

عزیزم اونحوری که میگن وشنیدیم  اونقدر اون دنیا خوبه وآرامش داره که کسی که میره دلش نمیخواد برگرده...مگر اینکه کاره ناتمامی داشته باشه یا چیری دیگه 

ماهاییم که اونا رو نمیبینیم ولی اونایی که رفتن ماهارو میبینن وبه همه چی واقفن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خدا رحمت کنه مادرتونا اخی....چقدر جوون از دنیا رفتن😔 الهی همنشینه خانم حضرت زهرا باشن عزیزم خوابتا ...

اخه كسي كه واقعا علم تعبير خواب دقيق داشته باشه نميشناسم 

خيلي دلم براش تنگ شده 

😭😭😭😭