2777
2789
عنوان

خرابکاری جراح بینی

313 بازدید | 2 پست

دوستان سلام کسی از شما یا اشنا هاتون پیش دکتر بصام عمل بینی انجام داده اگه راضی هستین یا ناراضی میشه بگین

من شهرستانی ام وشرایط مطب گردیو ندارم

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🌷

سلام عزیزم احتمالا درخواست دوستی‌تون برای همین سوال بوده من خداروشکر خیلی از دکتر بصام راضی هستم ، بنظرم باخیال راحت برو پیشش قبلا ازاینکه یه جراح زیبایی باشن یه انسان فوق العادن

اسی عمل کردی پیشش؟

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.