2777
2789

سلام به همه عزیزان بچه ها من ی خنم با قیفه خوب و قدی بلندم ولی تپلم که در حال رژیمم.تحصیلاتم هم زیاده اما بچه ها من شوهرم دوستاش همشون زنهاشون بیحجابن

6 ساله عروسی کردیم سال اول دیدم یکیشون بیحجابه دیگه باهاش رفت و مد نکردم البته بسیار دلایل دیگه هم داشت

که اون مقصر بودم که خود همسرم دوست نداشت ببینه زن همسرشو نه اینکه خانم بدی ذاتی باشه ها نه چون یسری توقعات در عروسی و .. داشت ازشون که نکردن ولی مجردی شوهرم با دوستش در ارتباطه و امسالم چندبار رفتیم خونه هم ولی خانمه روسری میوشه جلوی من با اینکه بچه ها من دیگه رو روی روسری حساس نیستم اصلا.

یکی دیگه از دوستاش بود خانمش تا دیدیمش همش دراز میکشید و درمورد باباسیلش و ... هی حرف میزد بعد با ی پسرم چت میکرد ومن خداییش بی حیاییشو نمیتونستم تحمل کنم  .

نفر آخرم یکی دیگه از دوستاش که تازه دیدمشون حالا چندتا سگ دارن و توخونه نگهشون میدارن به من ربطی نداره حتی رفتم به سگها دست زدم و میخوام بگم این چیزا برام مهم نیست و خانم بلوز و شلواری بدون روسری بود ولی فرداش خانمه ی تاپ پوشید که بسیار نازک بود و لباس زیرشم معلوم بود از جلو و عقبم بسار کوتاه و جذب بود دلا میشد همه چیش پیدا بود

خدا شاهده من معتقدم هرکس پوشش خودشو داشته باشه ولی بچه ها من نمیتونم ببینم جلوی شوهرم اینجوری بگردن  از شوهرم متنفر میشم وای یا اینجوری بودن و بعد خوب شدن میخوام درمان بشم و انقدررر حساس نباشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شوهرمم دیشب میگه که من از همه دوستام بریدم  کمک کنید کیا اینجوری حساس بودن من نمیتونم

تو باید به شوهرت اطمینان داشته باشی عزیزم . اومدیم و پس فردا مهاجرت کردی آیا میتونی دم چشم شوهرت رو ببندی ؟ 

با هم تیپای خودت بگرد اذیت نشی

تو مجبور نیستی بخاطر شوهرت با دوستاش رفت و امد خانوادگی داشته باشی

شوهرت دوستاشو حفظ کنه و خودش ببینشون کافیه دیگه

واقعا ارزششو نداره دوروز دنیا بشینی حرص تیپ یکی دیگه رو بخوری

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐