2777
2789
عنوان

به جای ثواب کباب کردم

640 بازدید | 32 پست

ی همسایه داریم ادمای خوبی هستن چون هم سنو سالیم هرزگاهی میریم دیدن هم من چون علاقه دارم بیشتر چیزارو خودم درست میکنم هروقت چیزی درست میکنم مث ترشی یا مربا یا هرچیزی براش میبرم حالا چن روز پیش براش حلوا بردم برگشت بهم گفت این چیزارو میاری شوهرم همش تو رو میزنه تو سرم میگه یاد بگیر چقد زن فعالیه و همه چیز خودش خوشمزه درست میکنه 😢خودشم حالت کینه ای بود انگار اینارو گفت پشیمون شدم فکرشم نمیکردم اینجوری بشه حالا موندم چه کنم 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

اینم بگم نمیتونم قطع رابطه کنم چون اون خودش زیاد میاد خونه من منم غریبم کسیو ندارم

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه جدید نمیخای؟

چرا از خدامه😅

دیگه نبر همین

اما اگه دوس داری ادامه بدی

فراموش کن و دیگه هیچی براش نبر...عزیزم ناراحت نشو

بیخیال ارزش نداره اصلن

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
خب درکش کن شاید دوست نداره هر دفعه واسش چیزی ببری  کار ثواب بدون فکر اگر باشه که بدرد نمیخوره ...

من از کجا باید میفهمیدم همچین چیزی پیش میاد تا دیروز که هیچی نبود اخه هیچکس به ذهنش همچین چیزی خطور نمیکنه

دیگه نبر راحت واسوده قطع رابطه هم نکن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

خب واقعا یاد بگیره 😅

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

دیگه نبر رابطه روهم ادامه بده

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

رفت و امد کن ولی چیزی نبر براش بیاد خونه خودت 4 تا قاشق بخوره یا بهش یاد بده درست کنه هر وقت داری میپزی صداش بزن بیاد کنار دستت 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

دعوتش کن بیاد خونه تون خوراکی ها رو بخوره

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤