2777
2789
عنوان

روز دختر 😘😘 بیاین نظر بدین

339 بازدید | 17 پست

دوستان به خاطر روز دختر سره کار بابام توی یه باغ برای همه دخترا جشن گرفتن به نظرن چی بپوشم و چیا ببرم 😉

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچوقت روز دختر کادو نگرفتم الانم که دیگه متاهلم شامل حالم نمیشه ولی تو دلم موند 😕 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چندمه روز دختر ؟؟؟بنظرت برا نوزاد ۶ماهه چی بخرم روز دختر

ی عالمه جغجغه تو این سطلا هست

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من هیچوقت روز دختر کادو نگرفتم الانم که دیگه متاهلم شامل حالم نمیشه ولی تو دلم موند 😕 

پیشاپیش یه بوس ویه گل از طرف من 

لوپتو بیار جلووو😘😘💐🌹

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀
پیشاپیش یه بوس ویه گل از طرف من  لوپتو بیار جلووو😘😘💐🌹

ممنونم گلم خیلی لطف کردی همچنین🌹❤😘 مبارکه همه ی دخترا و همه خانمای نینی سایت که یه روزی دخترِ خونه بودن 💐  

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

وا چه ربطی به تاهل داره

تو ازدواج کردی دیگه دختر بابات نیستی؟!!!🙄🙄🙄🤕

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

وا چه ربطی به تاهل داره تو ازدواج کردی دیگه دختر بابات نیستی؟!!!🙄🙄🙄🤕

آخه قبلا هم که مجرد بودم خبری نبود نه تبریکی نه کادویی بعد الان انتظار چی داشته باشم؟☹ 

از اونا ی سطل بزرگ داره موندم چی بگیرم  راستی کی هستش روز دختر؟؟

خب داره متوجه نمیشه خیلی کوچولوهه ک فداش شم والانمیدونم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉