2777
2789
عنوان

ریزش موی سر

1381 بازدید | 15 پست

باسلام،مطلبی هست که شاید بدردتون بخوره

من موهام خیلی پرپشت بود ولی از ۲۰ سالگی شدید ریزش پیدا کرد و کم‌ پشت شد انقد ک هربار دس میبردم تو موهام چندتار مو میریخت و اصلا طاسی ارثی نداریم،البته منم کم پشت شد نه طاس و چون موهام بلونده حجمش کمترم بنظر میرسه بعد ریزش!تااینکه از طب سنتی فهمیدم ریزش بخاطر گرمی سر بوده طب سنتی میگه ریزش یابخاطر سردی سر هست یاگرمی و درمان هرکدوم متفاوته(دکتر حسین خیراندیش)،حالا سیگارو بیخوابی و اتوی مو و استرسم بهش شدت میداده احتمالا(افراد زیادی دیدم ک این عاداتو دارن ولی موهاشون پرپشته پس بنظرم دلیل اصلی نیستن)

خلاصه ۲۰ روز پیش موهامو ماشین زدم چون خیلی ریزش داشت و حجامت عام و حجامت سر انجام دادم و هرروز با عصاره گل ختمی میشورمشون،۱۰ روز اول همچنان ریزش داشتم(موهامو با ناخن میکشیدم درمیومدن راحت!!)اما الان ریزش کااامل قطع شده و موهام قوی شدن حتی ی دونه ام نمیریزه!!حتی بافشار ناخنام نمیریزن!!!

گفتم تجربمو به اشتراک بزارم شاید بدردتون بخوره

dont give up of your dream

عصاره گل ختمی از عطاری بگیرم؟یا گل ختمی بگیرم خودم دم کنم بزنم به سرم؟بیشتر توضیح میدی؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصاره گل ختمی از عطاری بگیرم؟یا گل ختمی بگیرم خودم دم کنم بزنم به سرم؟بیشتر توضیح میدی؟

گل ختمی تازه یا بچین یااز عطاری بگیر،خشک کن و پودرش کن،۳یا ۴تارو پودر کن ۴ قاشق آب گرم بریز و نیم ساعت بزارش و گاهی همش بزن،بعد بریز رو پارچه بافشار دست عصارشو بگیر مثل شامپو میشه!بمال به سرت و بزار نیم ساعت یابیشتر بمونه بعدش سرتو با آب خالی نه شامپو بشور،آب نهایتا ولرم باشه موهاتونم باملایمت خشک کنید

گل ختمی تازه یا بچین یااز عطاری بگیر،خشک کن و پودرش کن،۳یا ۴تارو پودر کن ۴ قاشق آب گرم بریز و نیم سا ...

ممنونمممم خیلی زیاددد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
من خيلي ريزش دارم همه سرم خالي شده 

دستتو کف سرت بزار ببین سریع گرمای سرتو حس میکنی یانه؟اگه حس کردی از گرمیه،اگر دییر حس کردی یا گرمی نداشت از سردیه،درمان سردی هم آب نمک یا روغن سیاهدانست(طبق گفته دکتر سنتی)

گرمه

باز راجع به گرمی سر تحقیق کنید و مطمعن شو گرمه،بعد که مطمعن‌شدی اگه روش من رو امتحان کنی ضرری نداره شماکه ریزش شدید داری!برای من که خودمم باورم نمیشد انقد خوب جواب بده