دختر دوسالم بسیار اجتماعی و مهربون و به راحتی من را رها میکنه و دنبال هرکسی راه میفته.منم همیشه کنارش بودم مثلا یکی میاد خونم وقتی میره گریه میکنه میخواد دنبالش بره که من نوازشش میکنم سرشو گرم میکنم امروز رفته بودیم دوتایی بیرون کالسکه نبردم گفتم بزار راه بره با اطرافش آشنا بشه یک خوب تو خیابان خیلی مردم قربون صدقه اش میرن منم کاری ندارم یوهو یک خانمی اومد جلو گفت وای تو چقدر نازی عزیزم بیا بامن بریم مامانت و ول کن اونم گفت باشه دستش و داد به خانومه و پشتش و کرد به من که بره من نابود شدم خلاصه خانومه گفت خیلی مراقبش باش راحت میره ها گفتم آره میدونم و رفت از ترسم دخترمو بقل کردم و زار میزدم .به خودم گفتم بچه ها با شکلات گول میخورن این حتی اونم نمیخواد فقط میره و این اتفاق بارها افتاده تروخدا راه کار بدید چیکار کنم که دنبال هیچکس راه نیفته بره
باید کم کم بهش آموزش بدی ک حتی بدون اجازه با غریبه ها حرف هم نزنه.
در ضمن آدمای غریبه رو واسش آشنا نشون نده مثلاً ب ی غریبه بگه خاله یا عمو بزار بفهمه ک نباید با کسی زیاد صمیمی بشه
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c