2777
2789
بعد از اینکه باردار شدم بازم بی بی زدم فقط یه خط افتاد برای همین باور ندارم 

عزیرم مبارکت باشه توروخدا دستتو بزار روی شکمت اگه اشکالی نداره به نی نیت بگو برای منم دعا کنه منم یه نی نی داشته باشم😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا دعا کنین برام از ذوقش خوابم نمیبره چون قبلاً هم مثبت کاذب دیدم البته با یکی دو ساعت بعد خشک ش ...

ب امید خدا بارداری

یادت نره دوست عزیزم دعا کن برای تموم کسایی که سالهاست در انتظار بچه هستن

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اگه لیاقت داشته باشم و باردار بودم چشم حتما😟

ایشاالله ک هستی عزیزدل

مطمئن شدی مارو هم توی شادی خودت شریک کن 😙😙😙😙😙😙😙😙😙

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
نه هیچی مصرف نکردم فقط دوروزه پیش آمپول ب کمپلکس ۱۲زدم  یعنی ممکنه بخاطر اون باشه؟؟

نه اگ فقط,به کمپلکس بوده تاثیر در مثبت کاذب نمیذاره ان شاءالله که بارداری برو آزمایش چند روز دیگ 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
تروخدا دعا کنین برام از ذوقش خوابم نمیبره چون قبلاً هم مثبت کاذب دیدم البته با یکی دو ساعت بعد خشک ش ...

عزیزم شما باردار بودی؟

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
نه عزیز

آخه برای شما خیلی خوب مشخصه هاله تازه زیر پنج دقیقه هم افتاده 

ب دکترت گفتی ببینی چرا اینجوری میشه؟

چون میگن تنبلی و کیست تخمدان هم باعث میشه 

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩

شما اینجا باردار نبودی؟

پس چرا بی بی چکت هاله داره

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد