2777
2789

وای توروخدا بیاین بگین کسی انجام داده؟ چطور بوده ؟ 

اسیب یا دردش در چ حد بوده؟ زود سرپا شدین؟

اینم بگم باز ی سریا خواهر شوور نشن 

از خود همسرمه و چون دارو استفاده کردم و نیفتاده دارم ب این گزینه فکر میکنم میترسم در اثر داروها سالم نباشه 

❤أَلاَ بِذِکْرِاللّهِ تطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کردم

خب چطوووری بودش؟؟ سخت بود؟ بدون بیحسی و بیهوشی؟ با ساکشن یا چیزای دیگه ؟ و چند هفته بودی؟؟ خواهشا جواب بده🌸❤

مادر منم گفتن احتملا باید کورتاژ کنه بمیرم براش خیلی داغون شد که این بچه هم نشد

تنشون سلامت انشالله ک خدا کمکشون کنه عزیزم🌸❤

خب چطوووری بودش؟؟ سخت بود؟ بدون بیحسی و بیهوشی؟ با ساکشن یا چیزای دیگه ؟ و چند هفته بودی؟؟ خواهشا جو ...

بدون بی حسی و بیهوشی . دو ماهم بود حدودا. با ساکشن . فقط بگم که موقع کورتاژ مرگ رو جلوی چشمام دیدم انگار یکی داخل بدنت رو با قیچی تیکه تیکه کنه و اینکه تا ۵ ماه خونریزی داشتم و یه شب دیگه ازم قطع امید کردن دکترا چون از شدت خونریزی گفتن امیدی نیست میمیری. با معجزه زنده موندم

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 
بدون بی حسی و بیهوشی . دو ماهم بود حدودا. با ساکشن . فقط بگم که موقع کورتاژ مرگ رو جلوی چشمام دیدم ا ...

خوشحالم ک زنده موندی ❤ مرسی ک گفتی 

حالا من چیکار کنم 😭😭😭😭

خوشحالم ک زنده موندی ❤ مرسی ک گفتی  حالا من چیکار کنم 😭😭😭😭

خب عزیزم واسه من دکترم ناشی بود بعدشم کورتاژ باید با بیهوشی باشه و مشکلی پیش نمیاد

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 
خب عزیزم واسه من دکترم ناشی بود بعدشم کورتاژ باید با بیهوشی باشه و مشکلی پیش نمیاد

خب منم دکترا انجام نمیدن تو بیمارستان فقط مطب خصوصی برا همین ترسیدم بدون بیهوشی هم انجام میدن