2777
2789
عنوان

کاش یکی بود یه دل سیییر باهاش حرف میزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 50 پست
بد دردیه تنهایی ۲۳ ساله حتی یه بارم نشده بشینم یه دل سیر با یکی حرف بزنم و حرف بزنم و حرف بزنم همی ...

تو منی یا من توام؟؟

مادر و خواهرم خیلی خوبنا اما چطور بگم واسه درد و دل خوب نیستن منم ۲۳سالمه مثل شما،

بعضی وقتا واسه خودم حرف میزنم تا خالی شم ولی بازم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام حتی سر شبی امدم تایپیک بزنم از ترس اینکه بعدها کاراگاهان نی نی سایت تو چشمم بکنن تاپیک ...

چه باحال منم🥺😂😂😂😂

میخواستم تاپیک بزنم درد و دل کنم ولی چون مطمئن بودم پربازدید میشه نزدم چون فردا کاراگاهان گرام میگن دروغ گفتی دردم بیشتر میشه

از خدا بخواه فقط از اون

اینطور که زجه میزنم ولی جوابی نمیشنوم فکر میکنم میگه صبر کن

ولی صبر منم تموم شده ۶ سال تمام تو خونه مادرشوهر باشی وامروز شوهرم همه کاسه و کوزه ها رو سرم شکوند گفت اگه بخوای از این خونه میریم ولی دو سال بعد اونم فقط بخاطر تو.

اخه اگه بخاطر من بود همین امروز میرفتیم

خیلی دلم شکسته خدااااا

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

آروم باش... ما هم گذروندیم... فقط باید دعا کنی و قرآن بخونی و با خدا حرف که دلت آروم شه.. چون مجری اونه.. همه چی دست خودشه..

ی نفس عمیق بکش..، حال داشتی ی وضو بگیر و دو رکعت نماز بخون..

و بعد هرچی خواستی، پیش خودش، گریه کن.. 

مطمئن باش دعا و حرف زدن با خدا هیچ وقت بی پاسخ نمیمونه.. ممکنه طول بکشه.. ولی خودت کم کم ردپاشو تو زندگیت میبینی..

امیدوارم موفق باشی❤️

نمیخوام کفر کنم ولی خدا انگار نمیبینه  چرا هیچکاری نمیکنه

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب و وقتی بندگانم راجب من از تو میپرسند ب راستی ک من نزدیکم

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد
چه باحال منم🥺😂😂😂😂 میخواستم تاپیک بزنم درد و دل کنم ولی چون مطمئن بودم پربازدید میشه نزدم چون ف ...

من تاپیک زدم چندتادوست راهنماییم کردن

نی نی سایت حکم جمع خواهرانه برام داره وارنه تواین زمونه نمیشه باکسی حرف زد