2777
2789
عنوان

با شوهرم حرف زدم ، ببینین راست میگه؟ چیکار کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 202 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اشتباهش چی بوده باشه الان میرم تاپیک قبلتو میخونم میام بهت میگم

مرسی گلم .به راهنمایی هاتون نیاز دارم 🌷

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
ممنون عزیزم ... خودش میگه فقط حرف دلت برام مهمه ایندفعه بیا هر موقع نخواستی زندگی کنی هم مهریتو میدم ...

حق طلاق حق نصنیف اموال حق کار تمام حق و حقوقتو براش شرط کن🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

والا با من این مرد اصلا یه روزم زندگی نمی کردم .اما اگه مجبور باشم حق طلاق و چیزی هم به نامم بزنه شاید قبول کنم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
ممنون عزیزم ... خودش میگه فقط حرف دلت برام مهمه ایندفعه بیا هر موقع نخواستی زندگی کنی هم مهریتو میدم ...

بگو قبلش تعهد محضری و حق طلاق بده... 

حرف خودش اگه حرف بود ک هیچ وقت به اینجا نمیرسید

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

خوندم۰از شخصیتش خوشم نیومد. مگه ادم ناموسش رو بیرون میکنه.

ضمن بخاطر مهریه و... میخواد برگردی.

توبه ی گرگ مرگه.

من یه دوست داشتم دقیق شرایطش مث شما بود.

هر بار شوهره که محکوم میشد میگف برگرد دوستت دارم و..اینم بدبخت بخاطر بچه اش برمیگشت تا اینکه به طلاق واقعی کشید و چشمش کور هم بچشو گرفت هم مهریه خودشو .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
حق طلاق حق نصنیف اموال حق کار تمام حق و حقوقتو براش شرط کن🧛🏻‍♀️

ولی اگه من جای تو بودم عمرا سرمم میرفت حتی اگه کاتون خابم میشدم برنمیگشتم🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

متاسفانه شوهرت از بدی همه چی تمام بود .... هر یک ویژگی که شوهرت داره کافی هست که یک زن طلاق بگیره ، متاسفانه همسرت همه را با هم داره

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
هیچ مردی عوض بشو نیست مگه اینکه خودتو تغییر بدی

خیلی خودمو تغییر دادم اینقد که هیچی ازم باقی نموند همش چیزی بودم که اون میخواست . 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده