2777
2789

سلام لطفاً اول دوتا تایپیک قبلیمو بخونید توضیح کامل دادم

یه ساعت پیش زنگ زد تا الان حرف میزدم دلم براش ضعف میرفت . همش میگه عوض شدم دیگه اون آدم نیستم فقط برگرد ببین چه زندگی بسازم برات و از این حرفا.گفت دلم خیلی برات تنگه خیلی دوستت دارم و اشتباه کردم با توجه به تایپیک قبلی هام تو رو خدا بگید چیکار کنم ؟ تجربه داشتین خودتون یا کسی ؟ جز شما کسی ندارم به کمکتون احتیاج دارم 😟 چقد میتونم اعتماد کنم به حرفاش ؟ یه آدم مگه چقدر میتونه عوض بشه آخه ...  از یه طرف خیلی دلم میخواست حرفاش راست باشه از یه طرف همه مشکلمونو فهمیدن و دیگه هیچکدوممون اون احترام سابق رو تو خانواده ها نداریم 😔هعی

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش فرصت بده

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️
باید تعهد محضری بده و حق طلاق و یه چیزی بزنه به نام شما دذغیر این صوذت دست از پا دراز تر برگشتی

ممنون عزیزم ... خودش میگه فقط حرف دلت برام مهمه ایندفعه بیا هر موقع نخواستی زندگی کنی هم مهریتو میدم هم طلاقتو

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
ممنون عزیزم

عزیزم منتظر معجزه نباش

اون ادم همین مرد قبلیه

خانواده اش هم همونا هستن

تازه الان ته دلش ازت شاکی هم هست دنبال طلاق بودی تو که میگی بخاطر یه مو تو غدا و.. اینقدد اذیتت کرده

چرا میخوای دوباره اون زندگی ادامه بدی

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین

دیوونه ای برگردی؟

این معلومه بخاطر مهریه میخاد یکاری کنه طلاق نگیری

چون به ضررش میشه

بعدم مگه مشکلاتش یکی دوتاس که بگیم عوض میشه

اصلننننن راضی نشو

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

تا‌پیکای قبلو خوندم حماقت محضه ادامه ی زندگی باهاش داره از احساست استفاده میکنه برگردی اینی ک گفتی به این راحتیا درست نمیشه اگ واقعا میخای برگردی باید خیلی شرط و شروط بزاری ک بازم موقعی ک برگشتی میزنه زیرش

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...