2777
2789
بنظرت روزی یک ساندویچ نون پنیر جواب میده 😭

فقط کالری شماری جواب میده ادم متوجه میشه چقدر میخوره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نام خدا نخور 😐🖖🏻

من یکی از دوستام هرکاری کرد لاغر نشد آخخر سر بیچاره اعتصاب غذا کرد یک هفته کاملا آب شد منم بهش خندیدم حالا هیچ جوره لاغر نمیشم باید اعتصاب کنم کلا😂

رضاک برضاک یا ربّ الأمــطار والآمــال...🤍🕊️
نهارتو کامل حذف کن..بجاش میوه بخور یا ی لیوان چایی  یا ی تیکه بیسکویت که ضعفت رو از بین ببره ...

افرین این درسته، حذف ناهار عالیه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
نهارتو کامل حذف کن..بجاش میوه بخور یا ی لیوان چایی  یا ی تیکه بیسکویت که ضعفت رو از بین ببره ...

مرسی عزیزم😍😍😍

رضاک برضاک یا ربّ الأمــطار والآمــال...🤍🕊️
اخ جون😍😍😍😍درخواست دوستی میدم شمارمو میفرستم برات

منم با خودتون ببرید.......درخواست دوستی دادم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)

https://chat.whatsapp.com/EjHTBtHus1c1qawBYEy186

اگه لینک کار نداد به 09107248797 داخل واتس اپ پیام بدین

منم با خودتون ببرید.......درخواست دوستی دادم

من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)

https://chat.whatsapp.com/EjHTBtHus1c1qawBYEy186

اگه لینک کار نداد به 09107248797 داخل واتس اپ پیام بدین