2777
2789
عنوان

ترک شکم در بارداری

149 بازدید | 36 پست

خانمها کسی راهکاری سراغ داره که بعد زایمان این ترک ها بره من شکمم پر از ترک شده الان ماه ۹ هستم البته هراز گاهی شکمم رو با روغن بدن کودک چرب میکردم ولی بازم ترک خورد دوست دارم بعد زایمان اوکی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از وقتی فهمیدم باردارم هر شب چرب کردم حتی یه شب هم دریغ نکردم 

ولی الان 26 هفتم شکمم ترک خورده 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
عزیزم هررروز چرب کنید از روغنای خیلی خوب استفاده کنید ولی واقعا ترک بارداری ارثیه ، من دوستم هزار جو ...

مادر شوهرم 11 تا بچه آورده شکمش ترک نداره

من حتی تا ناحیه پایین ترکها اومده بود و ران و باسن😥

درطی این ۹ماه باید مدام از روغن استفاده میکردی البته پماد هم هست خیلی گرونه تو اینستا تبلیغ میزارن ه ...

عزیزم اولش همش میزدم ولی فایده نداره دیدم داره ترک میخوره منم دیگه کردمش حموم به حموم

عزیزم هررروز چرب کنید از روغنای خیلی خوب استفاده کنید ولی واقعا ترک بارداری ارثیه ، من دوستم هزار جو ...

ممکنه برا منم ترک بخوره سر بارداری اولم حتی یدونه ترکم برنداشت.ممکنه سر این یکی ترک برداره

مادر شوهرم 11 تا بچه آورده شکمش ترک نداره من حتی تا ناحیه پایین ترکها اومده بود و ران و باسن😥

منم اولش هنش کرم میزدم ولی از همه شنیدم که میگفتن به پوست ربط داره و اگر بخواد بخوره کاریش نمیشه کرد