خانمها کسی راهکاری سراغ داره که بعد زایمان این ترک ها بره من شکمم پر از ترک شده الان ماه ۹ هستم البته هراز گاهی شکمم رو با روغن بدن کودک چرب میکردم ولی بازم ترک خورد دوست دارم بعد زایمان اوکی بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم از وقتی فهمیدم باردارم هر شب چرب کردم حتی یه شب هم دریغ نکردم
ولی الان 26 هفتم شکمم ترک خورده
پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
عزیزم هررروز چرب کنید از روغنای خیلی خوب استفاده کنید ولی واقعا ترک بارداری ارثیه ، من دوستم هزار جور روغن استفاده کرد چه خارجی چه ایرانی ولی باز شکمش ترک خورد