2777
2789
عنوان

بستن لوله توی زنا یا مردا ؟

351 بازدید | 18 پست

خانوما من ۲۲ سالمه و ۲ تا دختر دارم شوهرمم ۳۰ سالشه 

قسط بچه دار شدن نداریم 

شوهرم من باردار بودم فهمید که دختره دومی ام اول گفت که عیب نداره ۳ تا میاریم و تموم میشه میره و .... ولی من ناراضی بودم میگفتم همین دوتا بسته اگه خدا میخواست میداد دیگه دومی پسر میشد حالا من زایمان کردم شوهرم میگه همین دوتا بسته بعد از اینکه اینا از اب گل در اومدن به خودمون برسیم و مسافرت گردش و ... خونه مونو بزرگ و از اینده ایی ارزوشو داره تعریف کرد و گفت بستمونه منم از خدا خواسته گفتم اره دیگه بسته دوتا داریم همینارو موفق کنیم بزرگ بشن خوشبخت بشن و اینا اوکی شددیگه صد درصد موافق این دوتا شد حالا ما میخوایم جلوگیری ۱۰۰ درصد کنیم بسرم زده که لوله هامونو ببندم دیگه نیاریم ولی اینجا چند تا تاپیک خوندم که یخورده دو دل شدم ؟

بنظرتون با شوهرم دوتایی ببندیم ؟ هم اون هم من ؟ 

اخه وازکتومی که همون بستن لوله های مردانه اونم دکتر گفت ممکنه بعد باز کردن بجه دار نشه کمک کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بستم عزیزم راحت شدم

ااا جدی ؟ چندتا بچه داری جنساشون چیه من بیشتر میترسم مامانم تحریکم کنه که هی بیار باز ولی خودم دوست ندارم مگه چند سالمه ۳ تا بچه راه بندازم با خودم اخه شما چندساله بستین و پشیمون نیستی ؟

چه سالی انجام دادید

اواخر ۹۸ 

وازکتومی کردند همسرم 

من ۳۹ ساله بودم همسرم ۴۲

توبکتومی جراحی سنگینی هست ولی وازکتومی راحته و سرپایی‌

البته با سزارین راحت تره

من زایمان نکردم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی