2777
2789
عنوان

اگر زمان بره عقب ،بازم آقاتونو برای همسری انتخاب میکنی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست
هزاربار دیگه همسرم رو انتخاب میکردم ولی دیگه باخانوادش رفتارای قبل رو انجام نمیدادم

اوایل ازدواج خیلیا نمیدونن باید چطوری رفتار کنن ، این طبیعیه ، چون قبلا تجربه ای نداشتن ، همه آدما یه مشکلات کوچیکی با خانواده خودشون دارن ، چه برسه به اینکه برای اولین بار وارد یه خانواده ای بشی که فرهنگو خیلی چیزای دیگشون با تو فرق میکنه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ای کاش همه از همون اول مکمل خودشومو پیدا کنن و راه اشتباه نرن 

نمیدونم ابجی همیشه به این فکرمیکنم اگه شایدزودتربه خواسته هامون برسیم وهیچ شکستی روتوزندگیمون تجربه نکنیم هرگزقدرچیزی روک به دست اوردیم رونمیفهمیم 💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نمیدونم ابجی همیشه به این فکرمیکنم اگه شایدزودتربه خواسته هامون برسیم وهیچ شکستی روتوزندگیمون تجربه ...

دقیقا عزیزم همین طوره ، خداروشکر  که الان زندگیت و حال دلت خوبه .

بعد هر سختی ، آسونی و راحتیه .💪

دقیقا عزیزم همین طوره ، خداروشکر  که الان زندگیت و حال دلت خوبه . بعد هر سختی ، آسونی و راحتیه ...

ممنون گلم الهی شماهم همیشه خوشبخت وسلامت باشین🙏💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اوایل ازدواج خیلیا نمیدونن باید چطوری رفتار کنن ، این طبیعیه ، چون قبلا تجربه ای نداشتن ، همه آدما ی ...

اره ولی من صادقانه رفتار کردم

اونا از پشت خنجر زدن

من هیچ وقت کارا و رفتاراشون رو به همسرم نگفتم ولی اونا جوری تهریف کردن م من مقصرماجرا بشم و منو از چشم همسرم انداختن

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
قربونت گلم ، مرسی بابت دعای قشنگت .❤

خدانکنه😍  

اره ولی من صادقانه رفتار کردم اونا از پشت خنجر زدن من هیچ وقت کارا و رفتاراشون رو به همسرم نگفتم و ...

اره هستن چنین آدمایی متاسفانه ، چاره فقط اینه که سعی کنی تا جایی که میشه ازشون دور باشی وگرنه  روحیت خراب میشه و این تاثیر مستقیم تو زندگیت داره ، سعی کن بیشتر همسرت رو وابسته خودت کنی ، ارتباطت رو با خانوادش قطع نکن چون اینم آسیب میزنه به رابطتت با همسرت ولی هر چی کمتر بهتر .

بعضی پسرا حرف مادر و خواهرشونو قبول میکنن و بعضیا فقط حرف زنشو قبول میکنه ، مورد اول خیلی بده😶

اره هستن چنین آدمایی متاسفانه ، چاره فقط اینه که سعی کنی تا جایی که میشه ازشون دور باشی وگرنه   ...

اره عزیزم من نمیدونستم همچین ادم های هستن ولی الان یاد گرفتم باهاشون چطور رفتار کنم

البته سنمم کم بود

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
عزیزم میتونم بپرسم چی باعث این پشیمونی شده؟

یه چیز نیست خیلی چیزاست ؛ اونطور که فکر میکردم اصلا نیست ۱)نشستن پیش مادرشوهر ۲)  سرمایه نداشتن ۳) بیخیالی و بی مسئولیتی شوهر و خیلی چیزای دیگه

گناه من سادگی بود .