2777
2789

قبلا پنجاه تومن میداد از بس دعوا کردم باهاش که کمه و فلان...گفت صد میدم ولی شامپو خریدن برای خودت به من مربوط نیس خودت میخری...بنظرتون صد خوبه؟؟؟؟بازم میگم کمه..هیچی نمیدن به ادم با صد تومن...خرج خونه با خودشه...اینارو میده جمع کنم یچی خواستم برا خودم بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقش چقدره 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

وای خاک عالم شوهرت داعشیه فکر کنم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
راستی یچیز دیگه هله هوله هم گفته نمیخرم برات..اخه من چیپس و پفک و اینجور چیزا زیاد میخورم..با خودم م ...

مگه برده گرفته انقد سخت میگیره.زن گرفته فرشته زندگیش باشه هر چی دوست داره در توانش بخره دیگه چیپس و پفک در توان همه هست.ماهی ۴۰۰ تومن دیگه چیزی نیست انقد شرط میزاره.