2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

813 بازدید | 9 پست

اگه کیسه 17میای متر و خالی باشه یعنی نه کیسه زرده و نه جنین توش باشه به حساب خودم برحسب تاریخ اخرین پریودی هشت هفته باردارم و به حساب سونو شش هفته به نظرتون پوچه یا زود رفتم سونو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوری بود خودش سقط شد  فقط ساک خالی تو پنج هفته بود که قرار بود دو هفته دیگه برم که تا ا ...

دردی نداشتی برا سقط ?من که فک کنم سفت سرجاشه آنقدر هم تهوع دارم که اندازه نداره  

دردی نداشتی برا سقط ?من که فک کنم سفت سرجاشه آنقدر هم تهوع دارم که اندازه نداره  

چرا از اول لک بینی داشتم ولی نزدیک سقطم خیلی زیاد شد شبش خودم فهمیدم خبریه چون رنگ خونم تغییر کرده بود لخته ای بود 

صبحشم درد زیاد داشتم تا رفتم بیمارستان معاینه کرد یه قسمت همونجا بیرون اومد و قرص داد 

تا بیام خونه هم جفتمم اومد بیرون و کاملا سقط شد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

تا اندازه ساك به ٢٠ نرسه نميگن پوچ، چون بعضي جنين ها دير رشد مي كنن، من ديدم كسي كه اندازه ساكش به ١٩ رسيده بود و خالي بود اما هفته بعدش جنين تشكيل شده بود، حالا اينكه اين احتمال چند درصد باشه رو من نمي دونم

میشه راهنمایی کنین تیتر بتا دو -سه بار چک شد منظم بود تا رسید به ۱۵۰۰۰ و در ۳ روز فقط ۶۰۰۰ بیشتر شد یه جاهایی‌خوندم طبیعی،هفته پنجم و ۳ روز رفتم سونو داخلی ساک و یولک ساک بود اما فتال پل نه،امکان داره پوچ باشه