2777
2789
عنوان

عروس و مادر شوهر

251 بازدید | 10 پست

دوستان یک ساله ازدواج کردم، مادرشوهرم روزی چندبار به همسرم زنگ میزنه و میخواد ببرش دکتر یا خریدارش کنه یا بره دنبالش

یک وقت ساعت 10شب زنگ میزنه میگه گوشی م خرابه بیا درست کن،11شب زنگ میزنه 

شوهرم بارها بهش گفته رفتارت عوض کن اما اون اصلا دیگران درک نمیکنه و فقط خواسته ها خودش براش مهمه.یه پسر مجردم تو خونه داره که اصلا ازون توقعی نداره ولی از شوهرم توقع داره و با هرترفندی سعی میکنه شوهرم تنها بکشون خونش. 

خیلی تو زندگی ما دخالت میکنه ،بفهمه مسافرتی زنگ میزنه به پسرش که چرا بمن نگفتی رفتی 

چیزی بخریم میپرسه، حقوق مون میپرسه 

خیلی دخالت میکنه 

خیلی باش رسمی رفتار میکنم و رو نمیدم اما این آدم اصلا انگار مریضه، هیچی نمی‌فهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینایی که این اخلاقو دارن ترکشون نمیشه که مادر شوهرمنم اینجوریه تو همه چیز دخالت میکنه میدونه هم من بدم میاد ولی هی میگه خونه پسرمه یا از زبون فامیل میگه و حق رو میده به خودشون که خونه پسرشونه و همه کار میکنن من خیلی رو ندادم وگرنه تو خریدای خوته هم فضولی میکنه میخواد زندگیمونو بگیره دستش فقط باید جواب سربالا بدی و شوهرتم تا زنگ زد نده بگه فردا میام مثلا

لایک نکنین لطفا 😊
وای اینایی که این اخلاقو دارن ترکشون نمیشه که مادر شوهرمنم اینجوریه تو همه چیز دخالت میکنه میدونه هم ...

شوهرت نره هر موقع هم خواست بره برا یه کار کوچیک حتی خودتم برو با هم برین با هم بیاین ..قیمت خرید و اینا پرسید بگو یادم نیس و..تفره برو بالاخره خسته میشه خودتم حساس و دلخور نشون نده وگرنه بدتر میکنن که برن رو اعصاب آدم خونسرد و بی تفاوت باش 

لایک نکنین لطفا 😊