2777
2789
عنوان

بک گراند💫⭐💓مال کی خوشگل تره

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 65 پست
من اسمشو هی  یادم میره وایی حالم بد شد🥺🥺🥺🥺🥺

آره اصن مور مور شدم. بعد جالبه که فکر می‌کنم همه باید عین من باشن، البته تعداد زیادی اینجوری هستن، ولی همه نه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آره اصن مور مور شدم. بعد جالبه که فکر می‌کنم همه باید عین من باشن، البته تعداد زیادی اینجوری هستن، و ...

خب به چ دلیل حالتون بد میشه اخه

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضاش نوشته اللهم عجل لولیک الفرج.تیکر آبی ام داره نمیتونم برم اسم کاربریش رو نگا کنم🥺

اهان دیدم ولی نترسیدم فقط انگار دندونام یکم یجوری شد ربطیداره

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
میگم عکس بک گراند من یک پسته دریایی با کلی سوراخ. یک بار گذاشتم تو سایت خوشم اومد که همه میترسن از ی ...

😂😂😂😂من گفتم حتما عکس جن بوده خودم ندیدم

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
آره اصن مور مور شدم. بعد جالبه که فکر می‌کنم همه باید عین من باشن، البته تعداد زیادی اینجوری هستن، و ...

من هیچ حسی ندارم 😂😂😂😂😂😂

خب به چ دلیل حالتون بد میشه اخه

دلیلشو که خودمون نمی‌دونیم، فکر کن یه بیماریه، مثل ترس از سوسک، بعضیا میترسن، بعضیا نه ☺

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من تا چند وقت پیشا فکر میکردم فقط خودم اینجوری ام

تو سایت متوجه شدم خیلیا اینجوری ان

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
من هیچ حسی ندارم 😂😂😂😂😂😂

خوبه، من تمام سلولای بدنم لرزش میگیره 😖

اهان دیدم ولی نترسیدم فقط انگار دندونام یکم یجوری شد ربطیداره

معمولا زیاد ترس نداره

فقط آدم مورمورش میشه

یا مثلا حالت چندش بهش دست میده

من از وقتی دیدمش،صورتم و بازوم از سمت چپ هی تند تند موهاشون سیخ میشن🤦🏻‍♀️😞

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
دلیلشو که خودمون نمی‌دونیم، فکر کن یه بیماریه، مثل ترس از سوسک، بعضیا میترسن، بعضیا نه ☺

آها چون  من به این عکسها هیچ حسی نداشتم برام جالبه تعجب داشت ک شما اینطوری میگین😊😊

اینو میگم بابا جن چیه

😂😂😂🤣🤣من چقدر نترس شدم ک حتی از یه مورچه میترسم

آها چون  من به این عکسها هیچ حسی نداشتم برام جالبه تعجب داشت ک شما اینطوری میگین😊😊

خوش به سعادتت 😁

خوش به سعادتت 😁

😂😂😂🤣🤣🤣