2777
2789
عنوان

بک گراند💫⭐💓مال کی خوشگل تره

721 بازدید | 65 پست

بک گراند گوشیتون بفرستید ببینم مال کی خوشگله و لایک میخوره😍🌹💐⭐🌟💫🧁🍭🍧🍨🎂🎊🎊🎉🎊

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من چون

عکس خودمه🥴

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

🙈😂😂😂😂

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙈😂😂😂😂

شیائومی؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
من چون عک ...

😂

تم بهاری☺

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

من اینه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

شیائومی؟

ارع

ارع

خوشوقتم😁✋🏻

من اینه

چ ناز و مخملین😍😍😍

صبح گرفتم واسه اون تاپیک نگین چرا ساعتش اینه

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )