2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کوچیک دارن بیان دور هم‌باشیم‌😊

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
نتونستم کنترل کنم میفرستم خونه پدر شوهرم🤣🤣🤣🤣🤣واقعا سخته

ن اینکارو نکن بچتو خودتو نمیدونه اون وقت ب اونا وابسته میشه دو تربیتی میشه 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی واسه یک ساعت؟؟تنها که نمیفرستم بفرستم با شوهرم میفرستم با اون بره با اون برگرده

بله. بنظرمنم کار اشتباهیه. بعد عادت میکنه دیگه به یک ساعت راضی نمیشه.کاریم از دستت برنمیاد. بنظرمن بچه همیشه باید مامانش همراهش باشه

حتی واسه یک ساعت؟؟تنها که نمیفرستم بفرستم با شوهرم میفرستم با اون بره با اون برگرده

البته عزیزم من جسارت نکردما هر جور خودت مایلی ولی بزار هرجا میره با خودت بره با خودت بیاد بزار همیشع کنار خودت باشه....الان ک خیلی کوچیکه یکم ک بزرگ شد اصلا تنها نزار بره خصوصا اگ عمو عمه مجرد داشت اصلا یا بچه همسنش یا از خودش بزرگتر بود....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
بله. بنظرمنم کار اشتباهیه. بعد عادت میکنه دیگه به یک ساعت راضی نمیشه.کاریم از دستت برنمیاد. بنظرمن ب ...

من برادر زاده ام از وقتی که 5ماهش بود میومد خونمون تا الان که 9سالشه"اصلا بد عادت نشد صبح داداشم میاورد شب با خانمش میومد دنبالش"وقتایم که داداشم نمیتونست بیاره زن داداشم زنگ میزد من میرفتم دنبال برادر زاده ام که بیارم خونمون"نمیدونم والا شایدم بد عادت بشه

من برادر زاده ام از وقتی که 5ماهش بود میومد خونمون تا الان که 9سالشه"اصلا بد عادت نشد صبح داداشم میا ...

بنظرم به اخلاق آدم بستگی داره. من اگه بچه م دور باشه استرس میگیرم. باید حتما ببینمش و کنارش باشم. شاید زیادی حساسم. ولی خیلیا براشون مهم نیست.