الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمالا منزلتون سمت خیابون فردوسی و قرنی نیس ولی ببین شما برو بلوار فردوسی مدلا ها رو تو مزون ببین بعد با اتوبوس خط 831 و 12 و 12/1 و چندتا خط دیگه از اونجا مستقیم بیا سمت حرم، بعد میدون فردوسی، بلوار قرنی 4راه مجد پیاده شو برو پاساژ ساینا و پاساژ مجد هم فروشی داره هم کرایه، در آخر قرمزه هم قشنگه خداییش
مهمونی ما یکی از بهترین و مشهورترین سالنهای طرقبه بود چیزی که من دیدم لباسا غالبا رنگ بژ بود و و مدل همون قرمزه، پارچه های لباسا قشنگ بود انصافا و تو محدوده 5تا 8 قیمت لباسا که از مزون های بلوار فردوسی گرفته بودن، برو مزون فردوسی ایده بگیر تا حداقل لباس های روز دستت بیاد بری مجد یا ساینا بتونی چیزی شبیه اونا برای کرایه پیدا کنی البته اگر شانس بیاری انشالله و ایده بگیری ولی ریس و هاشمیه اصلا نرو وقت الکی نذار، آدم پولش رو از جوب که نیاورده که 10، 15 بده لباس