2777
2789

ما خانوادمون کلا دو تا خواهر هستیم که منم هنوز ازدواج نکردم و شوهر خواهرم واقعا خیلی گله و مادرم بهش میگه تو جای پسرم هستی خیلی هم دست ودلباز و خوبه خانوادشون هم ادمای خوبی هستن خیلی هم چشم پاکه من کلا جلوش راحت هستم ولی یه بارم ندیدم نگاه بد بهم بکنه حتی یه بار یه سوتی بد دادم ولی بدون نگاه کردن از اتاق رفت بیرون که خودم بعدش فهمیدم سوتی دادم 

حالا نریزین سرم همه جا ادم خوب و بد پیدا میشه ولی اینقدر تو این سایت از دامادا و خانواده شوهر بد گفتن دیگه کسی جرعت ازداوج نداره ولی ادم باید خوبی ها رو هم بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داماد ما هم خوبه هرچند که چن سال بعد ازدواجشون خواهرم فوت شد ولی همیشه احترام میزاره حتی برای پدرم رفت بیمارستان همراه موند

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خب اون داماد هم شوهر یکی هست دیگه )))))))

اینجا بعنوان شوهر ازش ناله میکنن ن داماد خانواده 

درکل من از اون دسته شوهر دوستام و موافق  

خدا حفظکنه دامادتونو

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...