2777
2789
عنوان

سلام یه دیقه بیاین😓

113 بازدید | 23 پست

لطفا بگید چیکار کنم من ۳ بار کنکور دادم به امید دندانپزشکی آخرشم تونستم اتاق عمل بیارم ولی خواهرم که ۵ سال ازم کوچیکتره خیلی خوب درس میخونه روزی ۱۲ ساعت برا کنکورش میخونه. خیلی نگرانم رشته ی خوبی قبول بشه. چون من ۳ بار کنکور دادم خانواده ام ازم ناامید بود فامیل مسخره ام میکرد پدربزرگم تحقیرم میکرد میگفت تو استعداد نداری درس رو ول کن خیاطی بخون اگر خواهرم چیز خوبی قبول بشه بازم تحقیر میشم اونموقعی که بعد از ۳ سال اتاق عمل قبول شدم هیچکس تبریک نگفت هیچکس هدیه نداد بهم حتی پدر مادرم اون سالی که قبول شدم بابام ورشکست شده بود وضعیت مالیمون داغون بود ترم اول با لباسای کهنه رفتم دانشگاه پول نداشتم حتی برگه هامو پرینت کنم اما الان بابام به خواهرم گفته اگر پردیس پزشکی بیاری ترمی ۱۵ میلیون میدم درس بخونی این انصافه ما تو فشار مالی بمونیم که خواهرم بره ۱۵ تومن ترمی بده . بعدشم لابد کلی تشویق میشه و من کوچیک میشم خیلییی نگرانم نمیدونم چیگار کنم انقدر خوب میخونه که از الان میگه پزشکی میارم . همینجوریش منو تحقیر میکردن این پزشکی بیاره که دیگه له میکنن منو کاش خدا منو بکشه اینجوری تحقیر نشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته باهات خوب برخورد نکردن  ولی هیچ وقت برای کسی بد نخواه  مخصوصا اگه خواهرت باشه  ...

بخدا نمیخوام زحمتاش حیف بشه ولی خیلی میترسم خیلیییی. اینا منو تحقیر میکنن سرخورده میشم 

نه هنوز دانشجوام

بعد از فارغ التحصیلی میری تو اتاق عمل کار میکنی؟

کار تو اتاق عمل خیلی شغل مهمیه که جون یه آدم زیر دستتونه چرا ناشکری میکنی عزیزم مهم اینه که خودت خوشحال و راضی باشی از شرایطت به حرف بقیه هم کار نداشته باش،من که کار تو اتاق عمل رو دوست دارم پر از تجربه های جدیده

بخدا نمیخوام زحمتاش حیف بشه ولی خیلی میترسم خیلیییی. اینا منو تحقیر میکنن سرخورده میشم 

عزیزم رشته خودتم اصلا رشته بدی نیست خیلیم خوبه 

همه که نباید دکتر و دندون پزشک و داروساز بشن

شاید تو خیلی هم تو رشته ات موفق تر از خواهرت بشی

گور بابای حرف مردم برای خودت زندگی کن❤

گریه ام میگیره میدونم همین الانم بغض گلومو گرفته

اشکال نداره. اگه گریه هم کردی.

ولی بعد از اینکه حرفات تموم شد ، محل رو ترک کن و مثلا برو اتاقت .

جوابشان رو هم نده 

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
بعد از فارغ التحصیلی میری تو اتاق عمل کار میکنی؟ کار تو اتاق عمل خیلی شغل مهمیه که جون یه آدم زیر د ...

آره حق با توئه شغل مهمیه ولی خدا بهم رحم کنه کاری نکنن که از رشته ام هم بدم بیاد

عزیزم رشته خودتم اصلا رشته بدی نیست خیلیم خوبه  همه که نباید دکتر و دندون پزشک و داروساز بشن ...

مرسی عزیزم . تا به حال انقدر نگران حرف مردم نبودم گاهی گریه میکنم به خدا میگم خدایا آبرومو شخصیتمو دست بنده هات نسپر اینا بلد نیستن چجوری برخورد کنن اعسرده میکنن منو فکر اینکه من دانشگامو دارم تموم میکنم درحالی که یه تبریک خشک و خالی نگفتن بهم دریغ از یه خوشحالی لابد این قبول بشه یه شام مفصل میدن و کلی هدیه و تشویق😓