2777
2789
عنوان

مامانا چند لحظه تشریف بیاورید واجبه دختر سه سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
واقعا گل گفتی آخه تو خونه هستن همیشه مابزرکاهم آنقدر انرژیمون مثله بچه ها نیست ک بتونیم باهاش بازی ک ...

اره دیگه متاسفانه مشکل بچه های متولد ۹۷ همینه،وقتی یکساله شدن تقریبا امیدمی کرونا شروع شد و تصلا فرصت پیدا نکردن محیط بیرون از خونه و خانواده رو بشناسن،دختر من عروسی و دورهمی و شهربازی و ... رو نمیدونه چیه اصلا ،فقط از بیرون یه خونه ی مامان بزرگ ها رو میشناسع

😍😍😍
پوشک نمیکنمش اصلا نزدیک ۵ ماهه اصلا پوشک نیست حتی شبا گاهی بیدارمیشه جیششو میگه منتها وقتایی که پی پ ...

خب اخه تو پوشک انجام بده ک بدتره 

بنظرم هم کارخودت سختر میشه هم اون 

برعکس بره دستشویی خیلی تمیزتر ازپوشکه که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اخه تو پوشک انجام بده ک بدتره  بنظرم هم کارخودت سختر میشه هم اون  برعکس بره دستشویی خ ...

هرکاری میکنم اصلا نمیشینه تو دستشویی،براش فرنگی ام خریدی بازم نمیشینه همش عوق میزنه تو دستشویی حتی با بوی ادرارش..سخت که هست مخصوصا این که کلنجار میرم برای شستنش

😍😍😍
هرکاری میکنم اصلا نمیشینه تو دستشویی،براش فرنگی ام خریدی بازم نمیشینه همش عوق میزنه تو دستشویی حتی ب ...

عزیزم خدا حفظش کنه براتون انشالله

ولی حالا ک میدونه نیاز ب دستشویی داره یعنی کارت اسون شده 

انشالله اونم کم کم کوتاه میاد

واقعا پوشکی بودن‌خیلی سخته من متنفر بودم از شستن دخترم مخصوصا وقتی پی پی میکرد خیلی زود از پوشک گرفتمش

عزیزم خدا حفظش کنه براتون انشالله ولی حالا ک میدونه نیاز ب دستشویی داره یعنی کارت اسون شده  ا ...

همجنین گل دختر شما رو خدا نگه داره براتون❤❤

اره پی پیشو میگه و سریع میریم دستشویی امیدوارم‌فقط زودتر از سرش بیوفته این پوشک ...

مامان منم عین شماست همیشه میگه این یه مورد رو اصلا دوست ندارم تو بچه داری ولی من زیاد حساس نیستم البته فقط رو بچه ی خودم

😍😍😍
همجنین گل دختر شما رو خدا نگه داره براتون❤❤ اره پی پیشو میگه و سریع میریم دستشویی امیدوارم‌فقط زودت ...

من دخترمو یک سالوهفت ماهش ک شد کاملا از پوشک گرفتم ن شب ن روز .حتی سفری جایی بریم عادی میره دسشویی.هم قیمتای پوشک سرسام اوره هم دردسرداره 🤣تنبلی نکن