2777
2789
عنوان

مامانا چند لحظه تشریف بیاورید واجبه دختر سه سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
فک کنم ب مرور خوب میشه نگران نباش دکتر می گفت تا میتونی باهاش حرف بزنه ازش سوال بپرس شعربخون قصه بخو ...

عزیزم من دخترم اول جمله هاش همیشه میگه ه ه ه بعد جملشو میگه انگار داره فکر میکنه که چی بگه مثلا...بنظرت مشکل داره؟۳ سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عزیزم چه خوب آخه دوستای دختر منم ازش یکسال و نیم بزرگه اون کامل و روان حرف میزنه اینو درک نمی کن ...

این کرونای لعنتی تموم بشه بچه ها رو بزاریم مهدکودک خیلی تاثیر هوبی براشون خواهد داشت تو همه ی مسائل

😍😍😍
عزیزم من دخترم اول جمله هاش همیشه میگه ه ه ه بعد جملشو میگه انگار داره فکر میکنه که چی بگه مثلا...بن ...

نه بابا چ مشکلی باور می کنی دختر من تازه یاد گرفته اسمشو بگه قبلا می گفتم اسمت چیه اصلا نمی گفت ،جدیدا یاد گرفته میپرسم میگه سپینازم سه سالمه هخخ

این کرونای لعنتی تموم بشه بچه ها رو بزاریم مهدکودک خیلی تاثیر هوبی براشون خواهد داشت تو همه ی مسائل

واقعا گل گفتی آخه تو خونه هستن همیشه مابزرکاهم آنقدر انرژیمون مثله بچه ها نیست ک بتونیم باهاش بازی کنیم فوقش ۱ساعت اما بچه ها ماشاالله از صبح تا شب بازی کنن خسته نمیشن باهم سالهای خودشون خیلی خوبه بازی کنن یاد بگیرن 

ن بابا ماشالله دخترت بزرگ شده از پوشک بگیرش دیگه گناه داره خودش اذیت میشه

پوشک نمیکنمش اصلا نزدیک ۵ ماهه اصلا پوشک نیست حتی شبا گاهی بیدارمیشه جیششو میگه منتها وقتایی که پی پی داره میگه پوشکم کن پی پی کنم،خیلی وسواس داره رو بوی پی پی همیشه عوق میزنه بخاطرین اصلا تو دستشویی نمیشینه پی پی کنه😔

😍😍😍