2777
2789
عنوان

کار کردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 198 پست
نکنه داری از قانون جذب استفاده مینمایی

عه راس میگیا چرا ب ذهن خودم نرسید😂😂😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد نرخای بالا عنوان میکنید چخبره  نکنه دو ساعتی که عصر خوابیدم صدو بیستو چهار هزار ساعت ...

وای با صدای بلند خندم گرفت😁😁😹😹😹😂😂😂😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

دخترم با ویزیتوری و حسابداری زستوران به این سطح درامد نمیرسی درستو بخون ایشالا دکتر شی تخصص بگیری مطب بزنی اونوقت میرسی آقربونش افرین حالا گوشی رو بزار کنار و بخواب

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
وای با صدای بلند خندم گرفت😁😁😹😹😹😂😂😂😂

همیشه بخندی

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
طایفه من حسابدارن   جینگیل خانوم ۳۰ تومن میگیره ماهیانه 🤣🤣🤣

ژوووووووون ناهار نخردیم 😂

خیلی خندیدیم چه تاپیکی بود خنده دار تر اونایی بودن که به استارتر امید میدادن و تشویش میکردن😂😂

چندصحفه اول و ببین باچ ذوقی هم تشویقش میکنن 😶یعنی واقعا اول فکرنکردن بعدتایپ کنن؟ یعنی باور کردن؟

میگذره....ولی ردش میمونه