2777
2789
عنوان

دانشجوها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 46 پست
هرسوالی جولب دادین شات بفرستین تو گروه کاری نداره ک 

وقتی همه گروه میشن جمع میشن جز چند نفر بدبخت مثل من که کسی تو شهرم نیس

هیچ نمیاد تو گروه تقلب کنه 

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خوابگاهی ام ولی ی جا جمع نمیشیم برا امتحان

معمولا اگه امتحانه منبعش زیاد باشه تقسیم بندی میکنیم 

موقع امتحانم زود عکس میگیریم تو گروه میفرستیم برا همدیگه،شماام همینکارو کن

برا ماام سوالا برگشت ب عقب نداره،باید سرعت عملو برد بالا

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
وقتی همه گروه میشن جمع میشن جز چند نفر بدبخت مثل من که کسی تو شهرم نیس هیچ نمیاد تو گروه تقلب کنه&n ...

چی بگم والا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اینقد زمان کم میدن که وقت شات فرستادن نیس واقعا

من هنوز تو گروه کلاسی دانشگامون هستم موقع امتحانات میبینم دوستام چیکار میکنن درسته امتحان نمیدم ولی شرایطو میدونم دیگه😅

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
کاش یکم درک داشتین

خب پاشو برو بفروش دوستا و هم‌کلاسی‌هاتو!..

اونا بیفتن و مشروط شن، یا نشن به حال شما فرقی نداره. اگه بخاطر رو نمودار اومدن نمره‌ها میخوای این کارو بکنی از الان بهت بگم همچین چیزی نمیشه چون خیلیاااااا تو تعطیلات -تو خونه موندن ، انقدی خوندن و آماده هستن که نمرات بسیار بالا و خوبی بیارن

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
ببین هرچقد بیفتن بازم همه فارغ التحصیل میشن فک کردم پزشکی چیزی میخونی ول کن تروخدا

یعنی چی 

پرستاری درس نداره؟؟ باشه پس من از علمم استفاده نمیکنم همرو به کشتن میدم که حرف شما درست بشه

چون ظاهرا ما با این همه تلاش ادم حساب نمیشیم

عزیزم منم خوابگاهی ام ولی ی جا جمع نمیشیم برا امتحان معمولا اگه امتحانه منبعش زیاد باشه تقسیم بندی ...

خب عزیزم خودت گفتی تقسیم میکنین پس باهم میدین دیگه

منم منظورم به درسای سخت با رفرنسای ۴۰۰ ۵۰۰ صفحه ایه

رشتتون چیه؟علوم پزشکیا ابن ترم خیلی سخت میگیرن🥲

من مهندسی خوندم عزیزم

خب پاشو برو بفروش دوستا و هم‌کلاسی‌هاتو!.. اونا بیفتن و مشروط شن، یا نشن به حال شما فرقی نداره. اگه ...

ببین قبل حرف زدن برو بخون چی گفتم 

گفتم سر امتحان قبلی اعتراض به حق ما قبول نشد چون یه عده با تقلب نمره خوب گرفتن

حالا این وسط من بیوفتم و ۱۰ میلیون ضرر کنم خوبه ؟؟ اگه همه پاس نشن متوجه میشن ایراد از استاد و امتحانه نه من

ببین قبل حرف زدن برو بخون چی گفتم  گفتم سر امتحان قبلی اعتراض به حق ما قبول نشد چون یه عده با ...

اصلا امکان ‍نداره همه#  بیفتن یا پاس نشن!!!

من تو ۷سال دانشگاه خودم و خواهرم، ندیدم همچین اتفاقی بیفته....

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
اصلا امکان ‍نداره همه#  بیفتن یا پاس نشن!!!  من تو ۷سال دانشگاه خودم و خواهرم، ندیدم هم ...

منظورم همه همه نیست بیشتریا رو میگم

هرچند حرف زدن من فایده نداره

شما ظاهرا به حق الناسو اینا اعتقاد نداری عزیزم فقط سعی کن به بقیه ترویجش ندی

منظورم همه همه نیست بیشتریا رو میگم هرچند حرف زدن من فایده نداره شما ظاهرا به حق الناسو اینا اعتقا ...

عزیزم شما تاپیک زدی یه سوال پرسیدی.  حالا هم وقتی همه بهت میگن ادم فروشی نکن عاقبت نداره، یه جوری به همه داری میپری. 

نمیدونم ترم چندی یا چند ساله درس میخونی ولی اینو بدون ۵نفرم پاس بشن کافیه که استاد و کل معاونت اموزشی زیر بار نرن تغییری تو نمرات/نتیجه‌ی واحد ایجاد کنن!!!