2777
2789
عنوان

زشت بودن گناه بزرگیه !!!

2473 بازدید | 31 پست

خسته شدم از حرف ها و مقایسه ها در مورد قیافه ام من سبزه ام درست ولی دیگه نمی‌خوام بشنوم دیگه نمی‌خوام دلمو بشکنن دیگه نمی‌خوام منو با بقیه خانواده ام مقایسه کنن دلم میخواد بمیرم از همه چی خسته شدم کاش مرگ انقدر تاوان نداشت دوست نداشتم بیام مهمونی کاش می شد تو تنهاییم بمیرم

در ضمن اینکه همه زیبان،

زیبایی ظاهری هیچ اهمیتی نداره

مهم اخلاق،رفتار و کردار شخص هستش

بدون موسیقی؛زندگی اشتباهی بیش نیست!          ‌‌               من میرسم به تمام اهدافم!                                                حامی خانواده LGBT هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر آدمهای نفهمی که خلقت قشنگ خدا رو قیاس می کنند.

من همیشه از قیافه خودم راضی بودم، تا شوهرم گفت چون تو زشتی دنبال زن صیغه ای هستم. اولش برام دردناک بود. بعد خودمو جمع کردم. گفتم به درک که به چشمش زشتم. خودم خودم رو دوست دارم. مخصوصا چشم و ابروی درشت و خوش حالتم‌ رو

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

عزیزم بجای غصه خوردن واذیت کردن خودت هرکی ازاین حرفایهت زدبزن توبرجکش تادیگه ازاین غلطانکنه ازقدیم گفتن سبزه نمکی کی گفته سبزه ها زشتن خیلیم دلچسبن

البته ازمامانت انتظارمیره جلوشون وایسه

بیا بغلم😢

منم رنگ پوستم سبزس خیلی مسخرم میکنن ولی جدا من خوشم میاد از رنگ پوستم😍

تازه فکمم کوچیکه تو بچگی فاجعه آمیز خوردم زمین اونم ناشیانه 3بار😂دندونام کلا ریخت بهم ولی به دلیلی نتونستم ارتودنسی کنم و دندونامو خیلی مسخره میکنن با اونکه دست خودم نبود

ببین همیشه مردم حرف واسه گفتن دارن(":

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻
خاک بر سر آدمهای نفهمی که خلقت قشنگ خدا رو قیاس می کنند. من همیشه از قیافه خودم راضی بودم، تا شوهرم ...

واسه شوهرت متاسفم که زن پاکش و با زنای خیابونی مقایسه می‌کنه 

ازش جدا شدی؟

اینکه سبزه ای بده یعنی؟ 

اتفاقا تو فامیل ما سبزه باشی یعنی خوشگلی

اعتماد به نفس داشته باش و به حرفاشون اهمیت نده.. من خودم سفید بی نمکم از شانس من بقیه فامیل سبزه

خلاصه که به سبزه ها حسودیم میشه😂🤧

We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌_کیم تهیونگ  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌پرپل یو😎💜 ‌ ‌
واسه شوهرت متاسفم که زن پاکش و با زنای خیابونی مقایسه می‌کنه  ازش جدا شدی؟

نه بابا

گذاشت بچه دار شم، بعد افتاد به هرزگی.

الان البته فقط همخونه حساب میشیم ولی واقعا بودنش تو خونه سنگینه.

طفلک پسرام خیلی بابایی اند

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
نه بابا گذاشت بچه دار شم، بعد افتاد به هرزگی. الان البته فقط همخونه حساب میشیم ولی واقعا بودنش تو ...

آخی واقعا اینا اسم خودشون و گذاشتن مرد همه ی زندگیشان شده لذت یه جاشون چقدر دنیا بی عدالته

عزیزم وقتی خودت با قیافه ات کنار نیومدی چطور بقیه کنار بیان؟ 

سبزه بودن دلیل بر زشتی نیست 

من ی دوستی دارم سبزه است برعکس من خیلی وقتها باهاش شوخی میکردم ولی واقعا خوشگل بود

اعتماد ب نفس داشته باش و با جنبه با شوخی های بقیه کنار بیا به هر حال تو پوستت سبزه است... 

من کوچیک بودم پاهام نسبت ب خودم خیلی زودتر رشد کرد! کفش برام پیدا نمیشد همه مسخره ام میکردن ولی خب بعد ی مدت کنار اومدم...و دیگه خجالت نکشیدم 

باید با خودت کنار بیای و از طرفی خودتو وفق بدی با شوخی های بقیه 

بعدشم زشتی و زیبایی آدم میگذره وطبیعی میشه وقتی ازدواج کنی اینو خیلی خوب درک میکنی ک قیافه فقط یک امتیازه ک خیلی زود از اهمیت میوفته مهم اخلاق ورشد فهم آدمه ک باعث میشه هیچکس قیافتو نبینه

کسیو میشناسم ک اصلا خوشگل نیست ولی همه ازش تعریف میکنن چون فهمیده است وهمه دوسش دارن

درضمن گلدختر عیب نقاش میگیری یا نقاشی؟