2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبه وضعیت بورس  چه سهام هایی خوبه

الان برای خرید عالیه

فقط باید خریدهاتون پله ای باشه و کمی هم آموزش ببینید

خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
پالایش کی میره بالا؟ 

پالایش اگر از قبل دارید و ضرر هستید میانگین کم کنید

کلا پالایش سهم شارپی نیست .از سهم میتونید نوسان هم بگیرید

خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
پالایش اگر از قبل دارید و ضرر هستید میانگین کم کنید کلا پالایش سهم شارپی نیست .از سهم میتونید نو ...

رشتتون رو میتونم بپرسم؟

اخه من قصد دارم رشته ای برم که مربوط به بورس بشه

آرزویت کنم،برآورده شدن بلدی..  
ما شپنا و سشاهد داریم همش تو ضرره .... آینده دارن؟

هر دو سهم ، سهمهای خوبی هستند 

میان مدت ضررهاتونو جبران میکنه

اما اگر نقدینگی دارید حتما از بازار نوسان بگیرید

پالایش اگر از قبل دارید و ضرر هستید میانگین کم کنید کلا پالایش سهم شارپی نیست .از سهم میتونید نو ...

متاسفانه پول نداریم میانگین کم کنیم 20 میلیون خرید کردیم سربه سرم 86000 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
رشتتون رو میتونم بپرسم؟ اخه من قصد دارم رشته ای برم که مربوط به بورس بشه

من دانشگاه کامپیوتر نرم افزار خوندم و مجدد لیسانس مدیریت هم گرفتم

مدرک معامله گری هم دارم

اگر میخواید شعبه کارگزاری بزنید باید مدرک مدیریت یا حسابدازی یا اقتصاد داشته باشید