2777
2789

لفظ رو نگید ها ولی شدت رو بگید چقدر بوده و اینکه به چه کسی  

سیاسی ها رو هم کلا نگید

این تاپیک هم برای @wwwروحwww زدم پس به عنوان استارتر ریپلایم نکنید ممنون

Take my hands now ......You are the cause of my euphoria

فوش جدید بلد نیستم والا😂

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نی 

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها سیاسی ممنوع 

من به قصد سیاسی نزدم یه ایده اومد تو دهن آم به خاطر تجربه امروز ام پس از همین الان میگم به قصد سیاسی نیست 

وقتی رفت سیاسی شد میگم اسی قفل کنه 

به اسی گیر ندین منم به قصد سیاسی نزدم @نی_نی_یار_3  

من خبر میدم که نزدیک به سیاسی شد خودتون قفل کنید 

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 

من عصر به یه وکیل و یه بنگاه دار مثل ... بودن 

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 

تودلم به مادرشوهرم ..پشت درمون بودبی خبرمیادهمش هفته ای پنج روزش خونمونه ..بی خبرلنگ ظهردم ناهاراومده پشت درمون ..منم خونمون به هم ریخته ..گفتم خاک برسرت کنن الهی انقدرول نباشی دم به دیقه

خب انقد استرس داری تاپیکو نمیزدی مجیور نبودی

تجزبه امروز ام نمی گذاشت البته نه که راضی باشم ولی خوب کاربری ام برام ارزش داره نمی خوام بترکه خودمم عین خودتونم ولی این کاربری از نظرم حیفه خراب سه برای احساسات ام