من از همسر اولم جداشدم با یه آقایی اشنا شدم ک ایشونم جدا شدن ما چون جفتمون ضربه خوردیم حالا حالاها قصد ازدواج نداریم ولی صیغه کردیم و باهم زندگی میکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چون بچه دارم و اخر هفتها پیشمه از شنبه تا اخر هفته بااین اقام بعدش میرم خونم ک دخترم پیشمه دوباره ازاول هفته همین روال یعنی نخواستم دخترم فعلا این اقارو ببینه حالا مساله این نیست
چند وقت پیش تو کشو این اقا کاندوم پیدا کردم ک ب روش آوردم و گفتن ک دوستامم میتونن استفاده کنن فقط مال من نیست بعد دیگه ندیدم یعنی بستش تموم شد تا امروز
از ی طرف خیلییی عالین خیلی ب فکرمه تعطیلاتم باشه باهمیم اکثرا باهمیم حتی ی هفته من جمعه شب ک هیچ وقت نمیرفتم رفتم خونه بود یعنی شواهد موجود نشون نمیده بخواد کاری کنه همش وردل منه خودشم میگه من همش پیش توام کی وقت میکنم کاری کنم🙄
ازاون طرف میگم اخر هفته تنها ولی کی حاظره اخر هفته فقط بایکی باشه تموم تو طول هفته اصلا نخواد ببینتش زنگ بزنه پیش منه نه گوشی دستشه ک چت کنه نه کار مشکوکی ولی دارم بخاطر کم شدن اون کاندوما خل میشم یعنی ممکنه جاشو عوض کرده باشه ببینه من بازم میگردمش یانه بخواد امتحانم کنه ☹️