2777
2789
عنوان

کرونا و بارداری

94 بازدید | 3 پست

امروز از ظهر احساس میکنم کرونا گرفتم یه علایمی دارم که قبلا نداشتم دیروز هم به دکتر  زنان مراجعه کردم برای مشکلات ناباروریم آمپول وقرص داده اگه خدای نکرده مبتلا به کرونا باشم این داروها برای بارداری تاثیر داره یا با وجود کرونا نمیشه البته مطمین نیستم مبتلا شده باشم میخام الان برم بیمارستان 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چه علایمی داری ؟

ببخشید اسهال و گلو درد وبیحالی اما سرفه نمیکنم اصلا 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه علایمی داری ؟

دعا کن نباشه بعد از اینهمه مدت دکتر بهم دارو بارداری داده قبلا بخاطر کیست وپولیپم نمیداد خداروشکر دیروز رفتم رفع شده بود کیستم داروهای بارداری داد الانم که باید شروع به مصرف داروهام بکنم اینطوری شدم موندم چکار کنم یعنی اگه کرونا باشه داروهای بارداری جواب نمیدن یا امکانش هست باردار بشم من اونقدر وقت ندارم که عقب بندازم پروسه درمانم را