2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درس بخون 

کنارشم مهارتهای مربوط ب رشتتو یاد بگیر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

به فکر ازدواج نیوفت اگرم میبینی اطرافت همسن تو یا کوچیکتر ازدواج کردن بدون یا از نادونی خودشونه یا از اجبار

خوشبگذرون و درس بخون

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

هیچ چیز به اندازه وجود خودت ارزش نداره

قدر خودتو بدون برای خودت بجنگ

یسری چیزای حاشیه ایی یا احساسی داره اذیتت میکنه ولی قطعاا تا سه سال دیگه هیچچچچ اهمیتی نداره

به خاطر اشتباهات قبلیت اصلا خودتو سرزنش نکن

دوستای الکی رو دور بنداز چند تا دوست درست حسابی پیدا کن که توی زندگی بکشوننت بالا نه که هی ناله کنن و انرژی منفی بدن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

هر هدف و هرچیزی که بش علاقه داری

درس،هنر،آموزش های غیر دانشگاهی

هرچیزی که علاقه داری برو دنبال همون کار و توی همین کار بهترین شو

درضمن قوی باش و الکی دلتو خوش به عشقای آبکی نکن

به خودت برس شیک باش

توصیه میکنم احساس و وقتشو برا همه کسی هدر نده وقتی دل بده که مطمئن باشه طرفش آدمه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

درس بخون کتاب بخون سفر برو یکی دوتا هنر، هر هنری و یاد بگیر پدر و مادر رو دشمن خودت نبین 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗