2777
2789

یه ختم مجرب یا دعا  و‌‌‌.... مجرب معرفی کنید ممنونم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

واقعا نمیدونم من عزیزم.

فقط براتون میخوام به حق این روز و ساعات عزیز و به حق حضرت فاطمه زهرا(س) و امام زمان هر چه زودتر سلامت بشن عزیزم.

الهی آمین.🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

۵ بار تا حالا تعلیق شدم.🤕🤕🤕🥺🥺🥺                                دیگه حرف سیاسی نمیزنم.🙄😐😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته خودتون میتونید سوره یاسین و الرحمن و زیارت عاشورا و سوره حشر و صلوات و آیت الکرسی رو بخونید.

بعدشم اگه کتاب گنج های معنوی دارید ببینید چی خوبه.

به امید سلامتی فرزندتون عزیزم.🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹❤❤❤

۵ بار تا حالا تعلیق شدم.🤕🤕🤕🥺🥺🥺                                دیگه حرف سیاسی نمیزنم.🙄😐😒😒😒
جهت شفاء مریض وبیمار

جهت شفاى مريض از امام جواد عليه السلام 
براى شفاى هر مريضى دو ركعت نماز حاجت توسل به حضرت جواد الائمه عليه السلام بخواند و بعدا يكصد و چهل و شش مرتبه بگويد:  

ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ؛ 
اگر در ساعتى كه منسوب به آن حضرت است باشد بسيار مفيد و ساعت آن هم را از نماز عصر تا دو ساعت بعد از آن تشخيص ‍ داده اند كه مورد استجابت است .
کانال طب وعلاج روحانی قرآن درمانی
مممنونم یعنی میشه چه ساعتی؟

روز شنبه به نام پیامبر اکرم(ص)، یکشنبه امیرمومنان علی(ع)، دوشنبه امام حسن مجتبی و امام حسین(ع)، روز سه شنبه امام سجاد، امام محمد باقر و امام جعفر صادق(ع)، چهارشنبه امام موسی کاظم، امام رضا، امام جواد و امام هادی(ع)، پنجشنبه امام حسن عسگری(ع)  و جمعه روز امام زمان (عج) بیان شد.