2777
2789

اول ی چیزی بگم خانما گوشی مال خواهرمه من با گوشی اون تاپیک میزنم تاپیک های قبل مال خواهرمه خودم به دلایلی فعلا گوشی ندارم شکسته 

خانما اگه کسی مثل منه بیاد باهم دردودل کنیم دلم خیلی گرفته یکبو پنج ساله دوس دارم میمیرم براش اما هیچ حسی بهم نداره اگه داشت بهم میگفت خیلی دلم هواشو کرده فقط بتونم سرمو بزارم رو سینش همین بدونم اون ماله منه قلبم درد گرفته امروز دیدمش باهاش حرف زدم خندیدم ولی از تو دلم داشتم گریه میکردم که حتی نمیتونم دستشو بگیرم دلم خونه هیچکس بغیراز خودمو خواهر خبر نداره و من دارم از دوریش میمیرم دارم دیونه میشم از وقتی دیدمش دارم گریه میکنم پنج ساله دارم میسوزم اینقد لاغر شدم هرجا میرم هرلحظه تو ذهنمه شبا خوابشو میبینم دارم میمیرم امروز دگه خدارو به خودش قسم میدادم که اگه مهرشو عشقشو تو دلم انداختی خودتم کاری کن بهش برسم دیگه طاقت ندارم دارم میمیرم

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زلیخا تویی اون یکی سوء تفاهم بوده⁦☹️⁩

😭😭😭😭😭😭دارم میمیرم دیگه طاقت ندارم هربار میبینمش تا دوسه روز دیگه اصلا حالم خوب نیس

چرا بهش نمیگی خب 

نمیشه نمیتونم اون حتی یکبارم کاری نکرده بفهمم که دوسم داره یا ن اون ی آدمیه که روزی صدتا دوست دختر عوض میکنه اصلا به فکر ازدواج و اینا نیس من چی بهش. بگم میدونم. پسم میزنه

نمیشه نمیتونم اون حتی یکبارم کاری نکرده بفهمم که دوسم داره یا ن اون ی آدمیه که روزی صدتا دوست دختر ع ...

وقتی اینجور آدمیه آخه چرا بهش دل بستی.اینجوری فقط خودت داغون میشی

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
اگه واقعا عاشقش باشی باید بهش بگی چون فردا میره با یکی دیگه اونوقته که پشیمونی سودی نداره

نمیتونم اون آدمی نیس که بیاد باهم اگه هم بیاد واسه دو روز میاد که منم آدمش نیستم بخوام دوست بشم من عشقم واقعیه دلم میخواد برای همیشه مال من بشع

نمیشه نمیتونم اون حتی یکبارم کاری نکرده بفهمم که دوسم داره یا ن اون ی آدمیه که روزی صدتا دوست دختر ع ...

چرا بیخیالش نمیشی اینجور ادما ب درد زندگی نمیخورا 

اگه نمیتونی بیخیال بشی مرگ یه بار شیون یه بار 

فقط خدا
وقتی اینجور آدمیه آخه چرا بهش دل بستی.اینجوری فقط خودت داغون میشی

دست خودم نبود که کاش میتونستم و فراموشش میکردم پنج ساله نزدیک به شیش ساله دارم میمیرم از دردش ولی فرموشم نمیشه

چرا بیخیالش نمیشی اینجور ادما ب درد زندگی نمیخورا  اگه نمیتونی بیخیال بشی مرگ یه بار شیون یه ب ...

نمیتونم بیخیالش بشم کاش میشد کاش میتونسم 😭😭😭😭😭😭😭😭