2777
2789

اگه میشه لطفا بهم بگید❤️

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔

مامانم و خاهرم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

من😎

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول پیازو تفت بده بعد گوشت اضافه کن یکم تفت بده بعدش نمک و فلفل و یذره زردچوبه ک من نمی‌ذارم بعد سبزی رو بریز و لوبیا چیتی بعدشم آب بریز زیرشون کم کن تا بپزه آخر سر ک جا افتاد نمک و لیمو عمانی بزن من پودرشو میزنم اگه خود لیمو رو خواستی بذاری از وسطاش بذار

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
من😎

میشه لطفا بهم بگی❤️❤️❤️

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔

شمبلیله خشک تفت بده اندازه ی قاشق بهش اضافه کن موقع تفت دادن هم نباید بسوزه چون تلخ میشه و مقدارش هم نباید زیاد باشه اسبزی هم موقع سرخ کردن با شعله ملایم سرخ کن نه خیلی زیاد نه خیلی کم 

اول پیازو تفت بده بعد گوشت اضافه کن یکم تفت بده بعدش نمک و فلفل و یذره زردچوبه ک من نمی‌ذارم بعد سبز ...

ممنون عزیزم❤️

من با روش خانم ساناز مینایی درست میکنم بینظیر میشه عزیزم

میشه لطفا بهم دستور پختش بدی

ممنون میشم گلم❤️

من پیازو رنده درشت میکنم با گوشت جدا تفت میدم فقط زردچوبه،فلفل و نمک به خورشتم اضاف میکنم 

سبزی قرمه با کممی کرفس ریز خورد شده بعنوان چاشنی بهش اضاف میکنم که برابر خرد شده باشندسرخ میکنم در حدی که تقریبا سیاه بشه ولی نسوزه 

بعد کمی آب تمرهندی بهش اضافه میکنم که طعم دار بشه

«خدایـا جمیـع بیمـاران را شفـای عاجـل بـده»

من من 

اول اینکه گوشت رو که تف دادی یک قاشق نعنا و یک قاشق غذاخوری شنبلیله خشک بریز توی گوشت و بعد سریع آب بریز که تلخ نشه 

اون شنبلیله عطر اصلی خورشت هست 

دوم گوشت گوسفند با استخوان و چربی باشه

سوم وقتی آب ریختی دو سه تا حبه سیر بنداز توش همون طور درسته و خام

چهارم واسه رنگش یک قاشق بزرگ رب انار بریز . روی طعم تاثیر نداره ولی رنگ رو عالی می‌کنه 

پنجم من توی زودپز میپزم زود جا میفته 

ششم بهتره یک ساعت قبل از سرو آماده باشه و خاموش کنی و بعد دوباره کمی گرم کنی

بابای من یکسال تمام بر می‌داشت سبزی خرد شده از بیرون می‌گرفت می‌ریخت توی آب 

گوشتم  مینداخت تو 

بعد دو ساعت وای میستاد بپزه اونم میزاشت جلوم بخورم 

می‌گفت این قورمه سبزیه 

یه مزه وحشتناکی میداد😐

من ایرانم من ایرانم شوری در سر دارم...

ادویه قورمه سبزی هم بهش اضافه کن چاشنی هم پودر لیمو عمانی بریز شنبلیه خشک رو حتمن بهش اضافه کن اون لایه سبز رنگ چرب خوشمزه میاد روی خورشت بزار زیاد جا بیفته با شعله کم که وقتی قل میزنه آبکی نباشه از لوبیا چیتی هم استفاده کن لعابش بیشتر