من من
اول اینکه گوشت رو که تف دادی یک قاشق نعنا و یک قاشق غذاخوری شنبلیله خشک بریز توی گوشت و بعد سریع آب بریز که تلخ نشه
اون شنبلیله عطر اصلی خورشت هست
دوم گوشت گوسفند با استخوان و چربی باشه
سوم وقتی آب ریختی دو سه تا حبه سیر بنداز توش همون طور درسته و خام
چهارم واسه رنگش یک قاشق بزرگ رب انار بریز . روی طعم تاثیر نداره ولی رنگ رو عالی میکنه
پنجم من توی زودپز میپزم زود جا میفته
ششم بهتره یک ساعت قبل از سرو آماده باشه و خاموش کنی و بعد دوباره کمی گرم کنی