2777
2789

خانما 

من یه دوست دارم که نسبتا باهاش صمیمی هستم دوست خوبیه ولی یه مدتی به صورت ناخوداگاه و در طولانی مدت با حرفاش باعث بهم ریختن ذهن و روانم شد

اون بچه داره من بچه دار نمیشم

میدونم قصدش ازار من نیست ولی مدام از تربیت بچه ش حرف میزنه از برنامه ش برای بچه دوم میگه از کارای من برای بچه دار شدن می پرسه، من حسادتی بهش ندارما

ولی به طور کلی به صورت ناخوداگاه یه ناامیدی یا حس بدی برا اینکه بچه ندارم توی من به وجود میاره 

مدتی هست که روابطمو باهاش کم کردم که ذهنم اروم بشه 

ولی هر چند وقت یه بار زنگ میزنه و با یه سری تیکه گفتن میخواد سر از کارم در بیاره و ببینه چه میکنم و چرا دیگه خونش نمیرم منم میگم درگیر کارای خودم هستم ، هر چند این تیکه گفتن هم اذیتم میکنه

و اینکه اینجور حرف زدنش هم بیشتر بهم میریزه منو و دورم میکنه

اگه شما باشید چه برخوردی میکنید؟ چی میگید؟ چکار میکنید؟

... 🌱

من وقتی یکی روعصابم باشه باهاش کات میکنم بطوز کامل حتی اگ خاهرم باشه  چ برسه ب دوست

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کاری که شما کردین.کمرنگش میکنم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ببین نمیگم رابطتو تموم کن

اما وقتی زنگ میزنه چندباری جواب نده

وقتیم جواب میدی بگو سرم شلوغه

وقتی راجب بچه میگه شما هم بگو سرم خیلی شلوغه نمیتونم به بچه فکر کنم

سند اینک سرتون شلوغه هم میتونه تماسایی باشه که پاشخ ندادین

Take my hands now ......You are the cause of my euphoria