2777
2789
عنوان

بی حس شدم چرا

268 بازدید | 12 پست

برام مهم نیس یک ماه دیگ طلاق میگیرم شوهرج و کارهاش برام مهم نیس این ک میخواد برگرده و همه راضین جزمن 

نسبت به خونوادم بی حس شدم خوشم ازشون نمیاد

یک مدلته خودمو تو قفسی ک خودم سلختم برای خودم زندانی کردم ن غذا میخورم ن میخوابم 

یک ماهه حتی یک کلمه کوچیک نگفتم یک ماه روزه سکوت گرفتم ن صدایی میشنوم ن چیزی میبینم 

به نظرتون افسرده شدم ؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیگه شور افسرده هم درآوردی😐

حالم بده ولی برام مهم نیس میترسم خودمو پیر کنم سر گذشته ای که داشتم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
سعی کن بیشتر تو اجتماع قرار بگیری تنهایی حالتو بدتر میکنه

از این ک یک مرد ببینم بیرون متنفرم برای همین دوست ندارم تو اجتماع باشم حتی از مهمونی رفتن هم فراریم

از این ک یک مرد ببینم بیرون متنفرم برای همین دوست ندارم تو اجتماع باشم حتی از مهمونی رفتن هم فراریم

به این فکر کن که شاید یکی پیدا بشه تو زندگیت که بتونه تموم باوراتو تغییر بده و خوشبختت کنه...من خیلیا رو دیدم که بعد از سالها عذاب و سختی و طلاق صاحب یه زندگی رویایی شدن که خودشونم هیج وقت فکرشو نمیکردن...پس ناامید نباش و به خدا توکل کن💝

به این فکر کن که شاید یکی پیدا بشه تو زندگیت که بتونه تموم باوراتو تغییر بده و خوشبختت کنه...من خیلی ...

جز خداکسی ندارم امیدوارم یک روز منم بتونم به ارامش برسم 

ان شاءالله...همون خدا روزی تورو به جایی میرسونه که فکرشم نمیکنی...موفق باشی❤💋

مرسی عزیزم😘🌷