2777
2789
عنوان

خانوم ها با تجربه، کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
من خیلی شما رو درک میکنم چون مادرهمسر بنده هم همین شرایط رو دارند، اما خب راهی که من رفتم رو شما نری ...

عزیز دلم یه دنیا ممنون 

آرومم کردی ،حرفاتون خیلی خوب بود 

سعی ام میکنم، واقعا مرسی،تشکر وقت گذاشتی 

عزیز دلم یه دنیا ممنون  آرومم کردی ،حرفاتون خیلی خوب بود  سعی ام میکنم، واقعا مرسی،تشکر ...

خواهش میکنم عزیزجان، خدا رو شکر که بهتر شدین دختر خوب با درایت

از صمیم قلب براتون دعا میکنم که خداوند بهترین راهکار رو جلوی پاتون بگذاره و زندگی تون رو به مسیر آرامش هدایت کنه

و میدونم که وقتی برای مشکلات تون مشورت می گیرید حتما یک راهکار عالی هم پیدا میکنید...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزجان، خدا رو شکر که بهتر شدین دختر خوب با درایت از صمیم قلب براتون دعا میکنم که خداو ...

ممنونم ایشالا هرچی از خدا میخواید بهتون بده 

معلومه آدم مومن و دل صافی هستید چون همینکه باهاتون صحبت کردم احساس میکنم قلبم آروم شد و حالم بهتره 

قبلش خیلی بهم ریخته بودم

عزیزجان بهترین و منطقی ترین شیوه این هست که با مهربانی ولی صراحت بفرمایید که ما چنین رسمی نداریم، رس ...

برای دخترتون خیلی دعا میکنم، خیلی با حوصله و سر صبر جواب منو دادین 

شاید قسمت بود اینجا باهاتون آشنا بشم، کمکی که بهم کردین موندگار شدتو قلبم

ممنونم ایشالا هرچی از خدا میخواید بهتون بده  معلومه آدم مومن و دل صافی هستید چون همینکه باهاتو ...

شما لطف دارید، من رو شرمنده میکنید، در کمال تاسف اصلا هیچ کدوم از توصیفات زیبایی که فرمودید نیستم. فقط سنم بالا رفته، یک کوهی از تجربه های خوب و بد و اشتباهات فاحش رو به دوش میکشم و امیدوارم خدا به رحمت خودش من رو ببخشه...

خدا رو هزار بار شکر که بهتر شدید، این راهی هست که خداوند جلوی پاتون گذاشته و ادم ها و اینجا وسیله هستند صرفا

من هزار بار از دعای خیرتون و مهربانی تون متشکرم. دلم رو خوش کردید واقعا....

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
برای دخترتون خیلی دعا میکنم، خیلی با حوصله و سر صبر جواب منو دادین  شاید قسمت بود اینجا باهاتو ...

عذرخواهی میکنم این پیام رو الان دیدم و خدا میدونه که روانم شاد شد و دلم خوش...

من بی نهایت ازتون متشکرم...

حتما همینطور بوده قسمت ما که کنار هم زمانی رو بگذرونیم و الحمدلله که مرهم درد و مهربانِ هم هستیم

منتظرم بهم خبرهای خوش از زندگی تون بدید، براتون دعا میکنم و از امام حسین(ع) میخوام چراغ راهنمای زندگی تون باشه دوست جوانم...

عذرخواهی میکنم این پیام رو الان دیدم و خدا میدونه که روانم شاد شد و دلم خوش... من بی نهایت ازتون مت ...

قربون شما بشم،ممنون از محبت تون 

زنده و سلامت و شاد باشید ❤️❤️❤️❤️❤️❤️محبت دارید