2777
2789
عنوان

بلاگرهای اینستا چجوری وقت میکنن ب خونه زندگیشون برسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاگره روزی ۲ تا تبلیغ میزارع هرتبلیغ ۱۵ ملیون 

اوه اوه اوه . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

خوشبحالشون واقعا

اما این روزا انگاری همه دارن بلاگر میشن

هرچی تو اکسپلورم میاد درباره بلاگراس اونم همشون متفاوت

چقدر زیااادن اینا

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
خوشبحالشون واقعا اما این روزا انگاری همه دارن بلاگر میشن هرچی تو اکسپلورم میاد درباره بلاگراس اونم ...

سختی هم داره. گول لبخند شونو نباید بخوری. انقدر مردم اذیت میکنن. کامنتها رو پاک میکنن. یا بلاک میکنن یه سریها رو که نمیبینی شما

سختی هم داره. گول لبخند شونو نباید بخوری. انقدر مردم اذیت میکنن. کامنتها رو پاک میکنن. یا بلاک میکنن ...

اون ک اره واقعا تازه بعضیاشون وقت نمیکنن تندتند پاک کن کامنتارو چ حرفایی بهشون زدن وای خدا مثلا مهدیسفود دیدی؟؟؟یعنی اینقدری این فحش میخوره من جاش بودم خودکشی میکردم

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
اون ک اره واقعا تازه بعضیاشون وقت نمیکنن تندتند پاک کن کامنتارو چ حرفایی بهشون زدن وای خدا مثلا مهدی ...

نه ندیدم. من خوشم نمی یاد ازشون. دنبالشون نمیکنم. خیلیهاشون خونه شون اجاره ایه و.... این فقط ویترینه