2777
2789

۲۴ ساعت ک گوشی دستشونه 

تازه باید هر مناسبت هم برن کلی عکس و کلیپ بگیرن 

تازه خونه زندگیشون هم همیشه تمیزه

از آشپزیشون هم استوری میزارن 

چحوری وقت میکنن؟ 

من یه فیلم میبینم ناهارم کنسل میشه😂 

درضمن نگید کمکی میگیرن ک باورم نمیشع چون خودم تجربه دارم . کارگرا اصلا خونه رو اونطور ک باید تمیز نمیکنن

خدمه

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم فکر کردم به این😂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

چه حوصله ای دارن . و اینکه همش باید عکس فیلم بگیرن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

خوب تمیز میکنن که

ما خونمون چون حیاطش بزرگ هست اصلا نمیشه با شوهرم تمیز کنیم بچه هم که هست با سگش کل حیاط  رو به گند میکشن،مجبوریم کارگر بگیریم هربار خیلیم خوب تمیز میکنن اتفاقا البته شوهرم و خودم هم میریم کمکشون 

من ۱۲ بیدار میشم گه گداری لباس میشورم صبحانه میخوریم آشپزی میکنم ظرف میشورم جارو میزنم..دوش میگیرم نماز میخونم شده ساعت ۳...

روزی ک صبح زود بیدار شم ۱تمام شده کارام...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

خونه اونا تمیز تر از اتاق منه بیکار‌ه.

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

خب کارشون اینه...از همین راه دارند کسب درآمد می کنند در نتیجه براش وقت میذارن ...بعد همون یه تیکه که فیلم می گیرند مرتب می کنند بقیه جاها را که ما نمی بینیم

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
پول توشه دیگه . بلاگری مثل سیسی روزی ۳۰ ملیون درآمدشه 

سی سی کی هست چی داره؟ ۳۰ میلیون🤤🤤

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .