2777
2789
عنوان

من خیلی پر توقعم؟/:

173 بازدید | 18 پست

امروز بحث موقعیت مالی همسر آینده بود 

من گفتم پسری که تا سی سالگیش در امدش سه تومنه یکم تنبلی کرده😬و من نمیتونم حقیقتا با آدم تنبل باشم  چون حرصم میگیره! احتیاج دارم درآمد خوبی داشته باشه!

اگه خونه و ماشین نداره حداقل پس انداز خوبی داشته باشه 

همه گفتن توقعت زیاده!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعت کمم هست

الان خانمای شاعلم بیشتر از اینا در میارن

۳تومن چیزی نیس

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

درست گفتید 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

خودتون شرایطتون چیه؟

من به راحتی مدرک مربیگری و داوری کاراتم رو دارم 

درآمد هم هم میتونم پیش بابام کار کنم تقریبا چهار تومن درآمد داشته باشم هم میتونم درس بخونم دیگه هر چی از درس داشته باشم 

شرایط دیگمم قیافم اوکیه خانوادم مشکل خاصی ندارن

من به راحتی مدرک مربیگری و داوری کاراتم رو دارم  درآمد هم هم میتونم پیش بابام کار کنم تقریبا چ ...

صحیح...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

هرکسی بر اساس شرایط خودش نظر میده.

توقع کم و زیاد ارتباط به شرایط خودتون داره

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.