2777
2789

بخداحس میکنم دارم دیوونه میشم.همش نگرانم نیفته گم نشه سرش نخوره جایی دزد نبرش.

شماهم اینطورین؟؟بعضی وقتها از استرس نفسم میخواد بند بیاد.

چیکار کنمــ

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

مادر من نیز هم😑😶

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
مادر من نیز هم😑😶

حق داره بخدا.

واااای که مادربودن سختترین کار دنیاست

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو پیر میکنی فقط

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من مجردم ولی فکر میکنم اگر مادرشدم دقیقا مثل شما بشم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
خودتو پیر میکنی فقط

چیکارکنم.دست خودم نیس همش افکارمنفی میاد سراغم

من مجردم ولی فکر میکنم اگر مادرشدم دقیقا مثل شما بشم

منکه اصلا فک نمیکردم اینطور بشم الآن شدم

نه برعکس مامان من بیخیال حتی سابقه داشته ساعت ۱۲ شب بیام خونه خیلی عادی بگه خوش گذشت با دوستات؟شامتو برات نگه داشتم اگه گشنته داغ کن بخور بعدم خیلی عادی رفت خوابید عاشقشم🙂🤣

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من که فوبیای گم شدن و دزدیده شدنشون و دارم

منم بیشتر همین دوتاست.😭😭😭😭

نه برعکس مامان من بیخیال حتی سابقه داشته ساعت ۱۲ شب بیام خونه خیلی عادی بگه خوش گذشت با دوستات؟شامتو ...

خوشبحالش

باورت میشع همسرم بخاطرهمین باهام دعوامیکنه چون ب شدت حساس شدم همش دل نگرانم میترسم میریم بیرون تابیام زهرمارم میشه میرم خرید تندتندیچی برمیدارم همسرم میگه جایی نمیرن نترس ولی من نمیتونم خیلی فوبیادارم 

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
باورت میشع همسرم بخاطرهمین باهام دعوامیکنه چون ب شدت حساس شدم همش دل نگرانم میترسم میریم بیرون تابیا ...

اخ گفتی منم .تامیرم بیرون میام کوفتم میشه اینقدررر اعصاب شوهرم بهم میریزه