2777
2789
عنوان

بچه هایی که مشکل pcod دارین یک لحظه بیاین اینجا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 21 پست
عزیزم موهای زایدم کم شده بود ولی دوباره مثل قبل شد
دکتر میگه pcoدرمان دایم نداره اگه میتونی زودتر برای بارداری اقدام کن بعددیگه درمان طولانی انجام بده
اسپرونولاکتون چندماه قبل از بارداری باد قطع بشه
پیشاپیش شاد باش وشکر گزار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان واطمینان توست که میبخشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متفورمین نداد بهم البته یک عالمه ازماش داد گمونم منتظر جواباست تا دارو ها رو تغییر بده گفت یک ماه مصرف کن بعد که اومدی با جواب ازمایش میگم چه کنیم.
خوب شد گفتی واسه قظعش واسه بارداری.
من بعد از زایمانم و شیر دهیم رژیم گرفتم تحت نظر دکتر و هم پریودم منظم شد هم تو سونو مشکل پلی کیستسکم خوبه خوب شد میگم یکم شیرینی جات و غذاهای پر کلری رو دوباره کم کنیم همراه ورزش ممکنه جواب بده؟
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
رژین جان راحت باردار شدی ؟؟؟بدون دارو ؟؟؟؟چه قدرطول کشیدبارداربشی؟؟؟؟؟؟
اگه بادارو باردار شدی بگو چه داروهایی مصرف کردی ؟
پیشاپیش شاد باش وشکر گزار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان واطمینان توست که میبخشد.
بله عزیزم راحت اول دکتر کلی منو ترسوند که احتمالا یکسال طول بکشه و ..... یک دوره کلومفین یادمه 5 روز خوردم هر شب 2 تا. و یک ماه متفورمین خوردم و باردار شدم یعنی همون ماهی که اقدام کردم من باردار شدم ....دیگه هیچ دارویی مصرف نکردم البته سنم ااون موقع 23 بود
شکوفه جان این دارویی که گفتی اسپیرو.... واسه همین موهای زایده منم بهم داده میخورم البته یک عالمه ازمایش هورمونی ازم گرفت نتیجش بیاد معلوم میشه دارویی که بهم باید بدهچیه اما کلا میدونم واس از بین رفتن موهای زاید باید 6 ماه تحت درمان بود.