2777
2789
قبول دارم که رفتار خانوادت خوب نبوده ولی حداقل بخاطر سیاست انقد تند نمیرفتی جلو همسرت نهایتا ابراز ن ...

اخه دو هفته پیشم هیچی نگفتم الانم چیزی نمیگفتم فک میکرد با اونا هستم و تاییدشون میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم هایی که میگین کارش اشتباهه تاپیک های قبل ایشون رو دیدید 

خانواده ایشون خیلی به نامزدش بی حرمتی میکنن و اصلا از این موضوع پشیمون نیستن و تازه دخترشان رو تشویق میکنن 

تنها با ابراز ناراحتی این موضوع حل نمیشه 

شما هم بهتره هر چه زود تر برسم سر خونه زندگی خودتون

خانم هایی که میگین کارش اشتباهه تایم های قبل ایشون رو دیدید  خانواده ایشون خیلی به نامزدش بی ح ...

اخه قبول نمیکنه میگه هنوز هفت هشت ماهه عقدیم وگرنه دلم میخواد زودی باهاش برم زیر یه سقف ولی تو که خوندی عزیزم چقدر نامزد من احترام داری میکنه چقدر خرج میکنه و اینا یه ذره به شعورشون راه نمیدن بابا اصلا هرچی شوهر دخترمون هست یا نه

اخه دو هفته پیشم هیچی نگفتم الانم چیزی نمیگفتم فک میکرد با اونا هستم و تاییدشون میکنم

درسته گلم منم نمیگم هیچی نگو وقتی نامزدت بود یه تذکر کافی بود که مثلا بابا خواهشا احترام نامزدم رو نگه دار . بعدش که نامزدت رفت میتونستی رفتاری که صلاح میدیدی رو انجام بدی . میدونی چرا میگم ؟ برای اینکه همین رفتارا بعدا میشه نقطعه ضعفت تو زندگی البته انشاءالله که نشه .

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
اره الحمدلله میدونی خیلی دوسش دارم ولی دلم میخواد زودتر دوتایی بشیم زندگیمو براش عسل کنم

از الان شروع کن عزیزم

سری بعد ب عنوان مهمان با همسرت اگ خاستی میتونی ب خونه پدرت بری

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
درسته گلم منم نمیگم هیچی نگو وقتی نامزدت بود یه تذکر کافی بود که مثلا بابا خواهشا احترام نامزدم رو ن ...

نه بابا از وقتی عقد کردم شوهرم خیلی به روحیم کمک کرده میشناسمش تو خط سرکوفت نیست ولی خانوادم چون میترسم ازم دورش کنن زودتر میخوام برم خونه خودم

نه بابا از وقتی عقد کردم شوهرم خیلی به روحیم کمک کرده میشناسمش تو خط سرکوفت نیست ولی خانوادم چون میت ...

درسته به هرحال خودت بهتر میدونی انشالله به خوبی خوشی بری سر خونه زندگیت عزیزم 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
اخه قبول نمیکنه میگه هنوز هفت هشت ماهه عقدیم وگرنه دلم میخواد زودی باهاش برم زیر یه سقف ولی تو که خو ...

حق میدم بهت 

نامزدت واقعا صبزش زیاده و حق شناس 

هر کسی دیگ بود شاید قبول نمی کرد این همه بی احترامی رو

حق میدم بهت  نامزدت واقعا صبزش زیاده و حق شناس  هر کسی دیگ بود شاید قبول نمی کرد این همه ...

اخه صد دفعه گفتم بابا هیچی نگو دوسش دارم عاشقشم میگه غلط کردی تو باید عاشق من باشی با این رفتاراش

اخه صد دفعه گفتم بابا هیچی نگو دوسش دارم عاشقشم میگه غلط کردی تو باید عاشق من باشی با این رفتاراش

😐😐 خب اون نامزدته علاقت به ایشون نمیتونه که مثل علاقت به پدرت باشه 

شاید پدرت بیش از حد دوست داره و نمیخواد ازش دور بشی

😐😐 خب اون نامزدته علاقت به ایشون نمیتونه که مثل علاقت به پدرت باشه  شاید پدرت بیش از حد دوست ...

ممکنه اینجوری باشه بعضی وقتا با خودم میگم از حسادته دوست ندارن یکی دیگه باشه و من برم از خونمون چون من اجیل مشکل گشا بودم عزیزم ولی رفتارشون عین خره 

ممکنه اینجوری باشه بعضی وقتا با خودم میگم از حسادته دوست ندارن یکی دیگه باشه و من برم از خونمون چون ...

نمدونم چی بگم 

ولی 

امیدوارم با همسرت زندگی خیلی خوب و خوشی داشته باشین و به پای همدیگه پیر بشین 

نمدونم چی بگم  ولی  امیدوارم با همسرت زندگی خیلی خوب و خوشی داشته باشین و به پای همدیگه ...

تا یه ماه دیگه نمیرم خونمون حالشون جا بیاد اون خواهر بیشعورمم ببینم بدون من چه غلطی میکنه