2777
2789

سلام بچه اگه تاپیک های قبلمو ببینین گفتم خانوادم احترام نامزدم ندارن دل واموندم نذاشت باز گفتم امروز نهار بیا قبل نهار خوب بابام و خواهرم و نامزدم روی مبل نشسته بودن ما تو آشپزخونه بودیم یه دفعه بابام گفت به نامزدم تو خانواده یاد نگرفتین پاتون رو رو پاتون نندازین جلو بزرگتر نامزدم 37 سالشه اخه رو مبل مگه پاشون رو رو پاشون نمیندازن؟!؟!؟!؟! نامزدم عصبی شده بود خیلی گفت ببخشید حاج آقا من خانواده ی درست درمونی نداشتم... خواهرمم گفت با بابام درست حرف بزن شوهرم به همشون یه نگاه کرد منم رفتم لباسام پوشیدم ساکم رو بستم دست نامزدم گرفتم گفتم بلند شو عزیزم حیف تو برا این خانواده و نهار نخورده رفتیم بیرون نهار خوردیم خیلی عصبی بود گفتم هرچی فحش دلت میخواد بده حق داری گفت تو مقصر نیستی خاک عالم تو سر خانواده ی بی فرهنگ عوضیم تاپیک قبلم بخونین چقدر نامزدم خوبه چقدر هرچی از مهر و لوازم گفتن گفت چشم حالا جوابش اینه متنفرم از خانوادم دیگه نمیخوام ببینمشون الانم اومدم خونه ی خود نامزدم با هم کلی خوبیم لعنت به من اگه بزارم دوباره خانوادم دستشون بهش برسه یا ببیننش...     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتار خانوادت تایید نمیکنم ولی رفتار خودت هم درست نیست احازه بدی به خانوادت فحش بده

اخه از حرص میخوام بمیرم انقد نجیبه و اینا یکسره به مادرش و پدرش و... حالم از خانوادم بهم میخوره

از همین الان خانواده خودتو ول کردی پشت اونو میگیری خانوادت یه عمر پیشت بودن و تکیه گاهت بودن 

نفهمیدی عشق و جان منی .. جان ک چه گویم جهان منی .....نفهمیدی در دلم چ گذشت تو قرار دل بی قرار منی .....❤

اوه امیدوارم بعدها همین نشه سرکوفت برات ک خانوادتو فروختی...همیشه زندگی گل و بلبل نیستا...کار خانوادت زشت بود تو میتونستی وقتی نامزدت رف تذکر بدی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
از همین الان خانواده خودتو ول کردی پشت اونو میگیری خانوادت یه عمر پیشت بودن و تکیه گاهت بودن 

هیچ وقت نبودن الانم نیستن مایه آبروریزی توم هم عزیزم تاپیکا قبلیم ببین ببینی چجوری نامزدم خوبی کرده و اونا

اوه امیدوارم بعدها همین نشه سرکوفت برات ک خانوادتو فروختی...همیشه زندگی گل و بلبل نیستا...کار خانواد ...

اخه دو هفته قبل ابجیم گفت بگو اینجا پلاس نباشه در حالی که هفته ای یه شب اینجا میخوابه اونم شنید نهار نخورده رفت دهن بی چاکشون کاش هیچ وقت وانشه چقدر ابروی منو میبرن 

ینی میخای دیگ برنگردی خونه پدرت؟

عقدی؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

قبول دارم که رفتار خانوادت خوب نبوده ولی حداقل بخاطر سیاست انقد تند نمیرفتی جلو همسرت نهایتا ابراز ناراحتی میکردی و مسئله رو جمع میکردی .

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋